South Park

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
Што мислите за оваа серија и кој е вашиот најомилен карактер. Јас мора да признаам дека сум зависник од South Park и дека немам промуштено епизода. Е сега лошо е тоа што заврши првата половина од 11та сезона па ќе треба да чекаме до 3ти октомври за втората половина. Cartman rulz.

huhuhuhuh 4ти октомври нови епизоди саут парк јееееееееееееееее

Член од
23 декември 2007
Мислења
486
Поени од реакции
6
@Emi4ka Арно ти вика thekillagorilla, нема што да ги чекаш А2, можеш сите да си ги симнеш од интернет или пак ако не ти се симнува можеш сите епизоди директно да ги гледаш на stansdad.com. И јас сум голем обожавател, но мислам дека последните две сезони малку ја утнаа работата. Не дека се лоши де, но им се гледа дека стареат.

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
ej nemoj stareat :nenene: uste 35 minuti do "The china Probrem " ... jas sum tezok zavisnik na south park , denes duri si ja oblekov maicata so south park za da go obelezam denot :wink: site epizodi gi imam gledano .ama bas site, duri poveketo i poveke od ednas i moram da kazam deka daleku najdobra epizoda e "Скот Тенорман мора да умре" mozebi poradi presvrtot na nastanite vo epizodata no i opsto za Cartman !

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
SOUTH PARK FTW <3 IT

Gi imam site 174 (momentalno) epizodi na mojot kom
Pozakon animirana serija nemam gledano

Bigger longer and uncut (filmot) necenzuriran e eden od najdobrite mjuzikali napraeni

Matt Stone i Tray Parker se dzverovi.
Neznam so me praj da bidam zavisnik: Toa sto e TVMA (TV Mature Audiance), svrtkite pomegu karakterite, zloupotreba na glupi karakteri, ismejuvanje od toa sto ce mu dojdi na um

Od site epizodi moram da kazam deka omileni mi se
1008 - Make love, not Warcraft
1104 - The Snuke
912 - Trapped in the closet
801 - Good times with weapons
601 - Freak Strike!

gledanje i download na epizodi na
www.southparkzone.com

Oficijalna strana
www.southparkstudios.com

Full- Quality epizodi ima na iTunes no odredena paricna suma treba da se plati

***Waiting episode 1208 to be aired on October 18***
da da filmot e zakon . pesnata sto mu ja pee kartman na kajl e isto zakon Kyles Mom's a Bitch :aplauz:

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
ej nemoj stareat :nenene: uste 35 minuti do "The china Probrem " ... jas sum tezok zavisnik na south park , denes duri si ja oblekov maicata so south park za da go obelezam denot :wink: site epizodi gi imam gledano .ama bas site, duri poveketo i poveke od ednas i moram da kazam deka daleku najdobra epizoda e "Скот Тенорман мора да умре" mozebi poradi presvrtot na nastanite vo epizodata no i opsto za Cartman !
Eve momentalno ja sibnuvam the china problem od www.southparkfiles.com
po moe mislenje super ce bidi, ce ja pustam na DVD i ce ja dozivem ko so treba :D
@Emi4ka Арно ти вика thekillagorilla, нема што да ги чекаш А2, можеш сите да си ги симнеш од интернет или пак ако не ти се симнува можеш сите епизоди директно да ги гледаш на stansdad.com. И јас сум голем обожавател, но мислам дека последните две сезони малку ја утнаа работата. Не дека се лоши де, но им се гледа дека стареат.
Ne se 10ta i 11ta sezona "losi" .... 11ta e rejtuvana najdobra sezona od site, a vo 10tata sezona 1008 - Make Love, not Warcraft ja pravi najpopopularna

Neka se mnoza epizodite.... ce ima i 15ta sezona kolku za informacija

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ааа да. ми текнува на Скот Тенерман. Кога Картмен ќе направи да си ги изеде сопствените родители. Мене најомилени ми се со пешкирчето. Најзакон карактер е :pos2: Иначе и ја сум тежок фан на Саутпарк. Сите епизоди ги имам. www.mrtwig.net е моето светилиште :):):)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
И јас ги имам гледано сите по повеќе пати, јас имам 5 саут парк маици плус имам и пижами.
Категорично тврдам дека скот тенерман маст дај не е најдобра епизода...е една од подобрите ама најдобра не е во никој случај.

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Ааа да. ми текнува на Скот Тенерман. Кога Картмен ќе направи да си ги изеде сопствените родители. Мене најомилени ми се со пешкирчето. Најзакон карактер е :pos2: Иначе и ја сум тежок фан на Саутпарк. Сите епизоди ги имам. www.mrtwig.net е моето светилиште :):):)
Za mene svetilista se www.southparkzone.com i www.southparkfiles.com inace mene NAJepizodi mi se
801- good times with weapons i
1008 - make love, not warcraft

И јас ги имам гледано сите по повеќе пати, јас имам 5 саут парк маици плус имам и пижами.
Категорично тврдам дека скот тенерман маст дај не е најдобра епизода...е една од подобрите ама најдобра не е во никој случај.
Se soglasuvam so tebe, inace daj sliki od maicite/pizamite da vidam da mi dojdi nekoja ideja oti imam vo plan da si pecatam, ako ne sakas na forumof, pisi mi PP

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Супер е серијава, а најомилена епизода ми е епизодата за WoW... НАЈИНТЕРЕСНИ СЕ !!:)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Леле прееска ја гледав новата епизода The China Problem и ќе умрев за малце :)
Како ги уништија Џорџ Лукас и Стивен Спилберг не ми се верува : )))))
Сум плачел на сцените кај што го силуваат Индиана : )))
Оваа и таа кај што го серат Боно од Ју Ту мислам дека се епизоди кај што најмногу уништуваат познати личности, иако мислам дека таа со Боно е по болна : ))))))

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Леле прееска ја гледав новата епизода The China Problem и ќе умрев за малце :)
Како ги уништија Џорџ Лукас и Стивен Спилберг не ми се верува : )))))
Сум плачел на сцените кај што го силуваат Индиана : )))
Оваа и таа кај што го серат Боно од Ју Ту мислам дека се епизоди кај што најмногу уништуваат познати личности, иако мислам дека таа со Боно е по болна : ))))))
Еднаш ги имаат Џорџ Лукас и Стивен Спилберг уништено во епизодата 609 - Free Hat, каде овие 2јца режисери ПРЕправаат филмови
Иначе ако сме кај уништувањето за неполни 20 секунди во 1103 - Lice Lacapades ја уништија Анџелина Џоли итн, иначе специјалност на Tray Parker i Matt Stone му е да исмејуваат одредени личности - на тие што ќе стасаат. Една од моите омилени епизоди за исмејување ми е 1104 - The Snuke каде ги исмеваат муслиманите, терористите и во превод може да се кажи дека е пародија од 24, а таа серија ја гледам секогаш
:tv:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
The China Problem, окел се потрудиле, ама не е тоа тоа.
Не ме насмеаја како што знаат, на стари финти идат. Картмен кења за кинезите, и за спилберг и лукас....уште кога најавија дека ќе го мењаат индијана џонс овие ги заебаваа.

Нека не се заебаваат, можат многу...многуууу подобро.

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
@burn84
Se soglasuvam so tebe, ocekuvav i jas nesto poveke, imase na oficilnata strana klipot "we did nothing" i ocekuvav nesto pointeresno.... deka kinezite ce mu siluvaat nekoe drugarce, kako graig ili token ili tweek, to e... poveke vo idninata

Kajgana Shop

На врв Bottom