V O L K S W A G E N

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
џиш, гти е тој а не р32 еве слика

ако прајме муабет за истиот:smir:
Мислам дека е тој... А како и да е, 100% сум сигурен дека е некоја лимитирана верзија во мал број на примероци.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
и мене ми изгледа ко да не е стандарден гти, но видете колку го усраа 6 гти еве ги на слика 6гти и 1гти(јас би кецот незнам за вас)

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Мислам дека е тој... А како и да е, 100% сум сигурен дека е некоја лимитирана верзија во мал број на примероци.
Единствена ГТИ лимитирана верзија што јас ја познавам е ПИРЕЛИ (навистина добра).

А за вакви со црни апикации имам видено повеќе. Вакви како овој на сликата, со една лента, со две ленти... има доста различни варијанти. Знам дека таа со две е од VW a другите мислам дека се додавани од луѓето што си го купиле.

Најблиско до ова што го има на сликата е ГТИ В50 но тој го има само во Сингапур...

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
golf gti edition 30

so 230 ks motor

M

Mario Gómez

Гостин
Мотор, мењач, подвозје, механика... Не само со VW туку и со Ауди и Шкода.
Да само што Кордобите ги направиле со подобар надворешен изглед, а далеку се поефтини од голф 5 и новите пасати.
Татко ми е професионален возач и сега купи Кордоба TDI и вика побрза кола нема возено:pos:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Јас во живо имам видено VW Golf R32 и можам да кажам дека делува премногу питомо за тоа каков ѕвер е :vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Читав нешто демек VW и Porche ќе се споиле?:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
VW го купи Порше, не се споија, мада исто му доаѓа сега :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Тоа е натиго дајмиго...Пред некое време Порше го купи Волксваген,а сега обратно :)))

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Тоа е натиго дајмиго...Пред некое време Порше го купи Волксваген,а сега обратно :)))
Па така требаше да испадне, ама со кризата што ја зафати авто индустријата, VW вложи кешарац во Порше и стана доминантен сопственик.

Се шушка дека Auto Union повторно ке се врати од историјата, баш со здружувањето и преструктуирањето на овие две компании, ке се создаде нова која ке го носи легендарното име

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Јас во живо имам видено VW Golf R32 и можам да кажам дека делува премногу питомо за тоа каков ѕвер е :vozbud:
И јас имам видено, ме претекна додека се возев на автопатот Скопје-Велес.Иначе беше со странски таблици.Ептен е зверски!!!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom