V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Од ццело возило само бандажите вредат...

Посељачко неможел да го направи, особено со сечењето на хаубата во форма на логото VW :tapp:

Не е лошо количево али хаубата што а исекол во логото е катастрофа

Џиш, ти сликав бандажи слични со оние Пирели кои ти ги спомнав...

Slika377-1.jpg

Да, само што јас заборавив да кажам... Голфот го продадов на еден мој човек, кој до сега имаше Лада 1200 купена од отпад. Па со Голфот се прероди, веќе го среди моторот (единствено што му фалеше беше рамнење на деклата) машината преде. Му останаа уште некои ситници, за да може раат да се вози :).

За љубопитните, колку што го зедов Голфот толку и го дадов, 350 евра.

Samo za Strumiks...ne mi teknuvase sto zborese deka loso izgledale na golf krilata, imalo loso otvoreni dupki za bandasi...:vozbud::vozbud::vozbud:

145/35 ZR19 bez nikakvi prepravki, bez secenja na potkrila, bez menjanje amortizeri...si vlegoa kako vrel noz vo puterce :)

Attachments

• IMG_0228.jpg
    IMG_0228.jpg
    158,6 KB · Прегледи: 19
  • IMG_0231.jpg
    IMG_0231.jpg
    162,2 KB · Прегледи: 12
  • IMG_0227.jpg
    IMG_0227.jpg
    165,5 KB · Прегледи: 19
  • IMG_0230.jpg
    IMG_0230.jpg
    163,2 KB · Прегледи: 11
Alek_Sk напиша:
145/35 ZR19 bez nikakvi prepravki, bez secenja na potkrila, bez menjanje amortizeri...si vlegoa kako vrel noz vo puterce :)
WTF? Нема шанси :vozbud:

Ete gledaj drugar, ne e photoshop :D

Izvadeni se od Audi TT, celo bese prepravano Audito za da mu gi sobere ovie bandasi, kaj golfot vlegoa bez nikakva prepravka.

245/35 ZR19, se izvinuvam za greskata :)

Ete gledaj drugar, ne e photoshop :D

Izvadeni se od Audi TT, celo bese prepravano Audito za da mu gi sobere ovie bandasi, kaj golfot vlegoa bez nikakva prepravka.

245/35 ZR19, se izvinuvam za greskata :)
А ако седнат тројца назад + ако имаш полн резервоар гориво, не доаѓаш до моментот дека задната гума ке почне да стружи во венецот???

џиш нема да стружи туку ке корне очи ке истера

ова за алек: пер вади ги бандажите колата ко мачоро в чизми ти изгледа озбилно не му стојат на голф олкави тркала

А бе од толку страни само еден пост прочитав за најдоброто нешто од VW.

Corrado!!!

До сега во Мк имам видено само 2. Едно црно и едно црвено.Црвеното беше стандардно,а црното имаше некој шминки - пластики,браници ова она.... Страва возило нек си јебе матер :kesa:

А бе од толку страни само еден пост прочитав за најдоброто нешто од VW.

Corrado!!!

До сега во Мк имам видено само 2. Едно црно и едно црвено.Црвеното беше стандардно,а црното имаше некој шминки - пластики,браници ова она.... Страва возило нек си јебе матер :kesa:

Абе едно најдобро те молам... Корадо е срање во боја, привремена и неуспешна замена за легендарниот Широко кој повторно се врати во сериско производство.

Не поштувам „тјунирање“ коли, ама ич...возам голф 3 и само навлаки имам стаено (и тоа иста боја како што беа седиштата).
VW го обожавам и не можам да сфатам што имаат луѓево толку против тоа што се релативно поскапи во однос на се друго на пазарот. Кога би купувал кола пак, не би се двоумел воопшто дали ќе биде VW - user friendly, германски минималистички дизајн, најквалитетна изработка...

А ова е новото Поло, сте го виделе веќе веројтано, треба да се продава од 2010 година...немам што да кажам повеќе, лепоти!

vw_polo_1.jpg

Да, само што јас заборавив да кажам... Голфот го продадов на еден мој човек, кој до сега имаше Лада 1200 купена од отпад. Па со Голфот се прероди, веќе го среди моторот (единствено што му фалеше беше рамнење на деклата) машината преде. Му останаа уште некои ситници, за да може раат да се вози :).

За љубопитните, колку што го зедов Голфот толку и го дадов, 350 евра.
А што Голф имаше?!

:salut:

А што Голф имаше?!

:salut:
кец од 75-та, 1.6 бензинец во горе-долу солидна состојба. Внатрешност иста како од GTI моделот со обртомер.

Znaci od sekogas imalo i ke ima nepismeni strucnjaci na forumov:smir:

Vcera bev po riba i skara so golfot so ovie bandasi, vo kolata imase 5 dusi plus pozadi vo gepek oprema a strelkata za nafta nikogas ne padnala ispod pola i ne pipnaa nikade gumite, si vlagaat pod krila.

Ako sakas da iskocis pameten torrent pisi deka ke mi strada prednica, deka ke mi trosi poveke, deka ke bide potromav a ne da lupas gluposti na pamet...nemalo da fakaat tuku oci ke vadele :pos2::pos2::pos2:

Ako za tebe e kako macor vo cizmi ok, zemi golf staj mu 13ki i teraj. Samo sto site sto go vidoa go sliknaa.

Абе едно најдобро те молам... Корадо е срање во боја, привремена и неуспешна замена за легендарниот Широко кој повторно се врати во сериско производство.
Срањето во боја кошташе еден куп пари,само затоа беше "неуспешна замена".Дај кажи директно и конкретно шо му фали на Корадо па да ти држи место муабетов.Ако веќе правиме споредба Корадо со Гољф,Корадото е каде каде полично и пофацлесто неголи Гољф 3ка.А и ретко пред се! Иди најди го за евтини пари :smir:

Znaci od sekogas imalo i ke ima nepismeni strucnjaci na forumov:smir:

Vcera bev po riba i skara so golfot so ovie bandasi, vo kolata imase 5 dusi plus pozadi vo gepek oprema a strelkata za nafta nikogas ne padnala ispod pola i ne pipnaa nikade gumite, si vlagaat pod krila.

Ako sakas da iskocis pameten torrent pisi deka ke mi strada prednica, deka ke mi trosi poveke, deka ke bide potromav a ne da lupas gluposti na pamet...nemalo da fakaat tuku oci ke vadele :pos2::pos2::pos2:

Ako za tebe e kako macor vo cizmi ok, zemi golf staj mu 13ki i teraj. Samo sto site sto go vidoa go sliknaa.
А шо машина има под хауба? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom