V O L K S W A G E N

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Срањето во боја кошташе еден куп пари,само затоа беше "неуспешна замена".Дај кажи директно и конкретно шо му фали на Корадо па да ти држи место муабетов.Ако веќе правиме споредба Корадо со Гољф,Корадото е каде каде полично и пофацлесто неголи Гољф 3ка.А и ретко пред се! Иди најди го за евтини пари :smir:
Не е се до парите... Широко беше модел кој имаше огромна слава и популарност (особено во америка) а Корадо како негов наследник е тотален промаш во Америка. Моментално е скап бидејки се ретки, но попрво би купил широко од 77-ма отколку корадо.

А во времето на Корадо, волксваген ја исфрлија тројката, така да тогаш почнува нивната преродба, и тоа е една од причините покрај цената, што остана корадо непродаван. Моментално VW е високо ценет од 90% од луѓето (јас не се вбројувам во нив) така да цената не им е проблем се додека возат VW, па ке се најдат будали што ке дадат 25.000 евра (и повеќе) за новото Широко, иако не вреди ни пола од тоа.

Не е се до парите... Широко беше модел кој имаше огромна слава и популарност (особено во америка) а Корадо како негов наследник е тотален промаш во Америка. Моментално е скап бидејки се ретки, но попрво би купил широко од 77-ма отколку корадо.

А во времето на Корадо, волксваген ја исфрлија тројката, така да тогаш почнува нивната преродба, и тоа е една од причините покрај цената, што остана корадо непродаван. Моментално VW е високо ценет од 90% од луѓето (јас не се вбројувам во нив) така да цената не им е проблем се додека возат VW, па ке се најдат будали што ке дадат 25.000 евра (и повеќе) за новото Широко, иако не вреди ни пола од тоа.
Гледаш дека на истото сме? :) Одма споредба 3ка со Корадо.Батали Широко,тоа си е посебна прича,меѓутим мене Корадото ми прави мерак ради реткоста,ради линијата и ради шо е ептен она непопуларизирано,а квалитетот го има повеќе од 3ка.Поагилно,поспортско.....А бе на срце ми е,шо сакаш речи :kesa: :smir:

И да,мој сограѓанин зеде Широко,точно 31 тисуча во еура :) Не знам со кој ум даде толку кинта :S

Дефинитивно нај економични коли:vozbud:За колку од прилика можам да најдам Голф 5 или 6?

А ова е новото Поло, сте го виделе веќе веројтано, треба да се продава од 2010 година...немам што да кажам повеќе, лепоти!

vw_polo_1.jpg

леелелле...колава е лудилооо...а сигруно нема да биде поскапа од 11.500 еур..ова вреди со јак мотор да го земеш...и баш онака,спортски изглед има...со мајку тјунинг супер количе ке имаш...

Znaci od sekogas imalo i ke ima nepismeni strucnjaci na forumov:smir:

Vcera bev po riba i skara so golfot so ovie bandasi, vo kolata imase 5 dusi plus pozadi vo gepek oprema a strelkata za nafta nikogas ne padnala ispod pola i ne pipnaa nikade gumite, si vlagaat pod krila.

Ako sakas da iskocis pameten torrent pisi deka ke mi strada prednica, deka ke mi trosi poveke, deka ke bide potromav a ne da lupas gluposti na pamet...nemalo da fakaat tuku oci ke vadele :pos2::pos2::pos2:

Ako za tebe e kako macor vo cizmi ok, zemi golf staj mu 13ki i teraj. Samo sto site sto go vidoa go sliknaa.

па и сакав да се напраам паметен ама глеаш не ми успеа баш ако не прај проблеми терај го друже ама сепак мислам дека не оди на мала кола толкави тркала овие на а4 би биле одлични ама на голф му се премногу според мене(напред се добри ама назад не ми штимаат некако)

едит ај ако не те мрзи сликај ја цела кола да видиме како стои

А ако седнат тројца назад + ако имаш полн резервоар гориво, не доаѓаш до моментот дека задната гума ке почне да стружи во венецот???
дада може да дојде до тоа ептен е доближена назад:toe:

тимче кажа чоекот дека не фаќало го пробал читај пред да постираш

Znaci od sekogas imalo i ke ima nepismeni strucnjaci na forumov:smir:

Vcera bev po riba i skara so golfot so ovie bandasi, vo kolata imase 5 dusi plus pozadi vo gepek oprema a strelkata za nafta nikogas ne padnala ispod pola i ne pipnaa nikade gumite, si vlagaat pod krila.

Ako sakas da iskocis pameten torrent pisi deka ke mi strada prednica, deka ke mi trosi poveke, deka ke bide potromav a ne da lupas gluposti na pamet...nemalo da fakaat tuku oci ke vadele :pos2::pos2::pos2:

Ako za tebe e kako macor vo cizmi ok, zemi golf staj mu 13ki i teraj. Samo sto site sto go vidoa go sliknaa.
Добро бе чичко писмен, кога сме кај писменоста можеш да користиш кирилица ако не повеќе. Објаснето е и како да инсталираш со слики, само треба да побараш.

Од сликата што ја имаш ставено, се добива впечаток дека гумата стрчи 2 цм нанадвор од венецот.

Нема веза лаже!:toe:
Инаку колку мислите дека ке му бара овој за ова?
Нареден чаршиски муабет ке ти биде бришен без опомена. А на чоекот јави му се, можеби и поклон ке ти го даде голфот.

Тотално сум разочаран од голф 6 ката. Значи моделот го видов во салон и излгледа тотално де-моде, а е нов модел. Толку штура опрема, во денешно време, со пластичен волан грд, не сум видел. Па сите глупи фирми даваат повисоко ниво на опрема.
Колку само не вреди.

Нареден чаршиски муабет ке ти биде бришен без опомена. А на чоекот јави му се, можеби и поклон ке ти го даде голфот.
Му се јавив незнае македонски да говоре:pos::pos:

Тотално сум разочаран од голф 6 ката. Значи моделот го видов во салон и излгледа тотално де-моде, а е нов модел. Толку штура опрема, во денешно време, со пластичен волан грд, не сум видел. Па сите глупи фирми даваат повисоко ниво на опрема.
Колку само не вреди.
Којзнаа која класа е па е увезен тука:toe:Колку пари се движат?:vozbud:

Da be TIMCE, padnav do toa nivo bas tebe da te lazam:tapp:

Inaku dzis gumata ne strci 1mm, pokasno ke stavam sliki kako sto treba, mislev deka temava e za avtomobili ne za hardver pa softver, zatoa gi staiv taka slikite. Ke vidis deka ne strci ni 1mm. Edinstvena rabota sto me tera da ne gi ostaam na kola e deka ke mi ja sjebat prednicata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom