Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Nike-Outbreak-Girls-GS-Shoe-316599_101_A.png

:)

Некакви Adidas - ки, ама не сум супер задоволен..

5155x8w9zlss400.jpg

K-SWISS да е жив и здрав интернетов

adidas_tapper_evolution.jpg
Adidas Evolution
REEBOK-RB-612-HSV-6-BAYAN-SPOR-AYAKKABI-40__17445960_0.jpg
Reebok 904 со лепенки
078410_4_490x490.jpg
Champion Crew 2.0

Моите омилени
10210_large.jpg
DC Court Graffik

и некои Cherokee + некои искинати за до теретана.. :)

толку.. :D

49 $ ... :) ...Atlantic City, New Jersey... На главната улица што се Outlets-ите идејќи накај железничката одма лево е Adidas продавницата.. нема шанси да ја утнеш.. :) ...А во Скопје незнам немам прошетано.. :toe:

49 $ ... :) ...Atlantic City, New Jersey... На главната улица што се Outlets-ите идејќи накај железничката одма лево е Adidas продавницата.. нема шанси да ја утнеш.. :) ...А во Скопје незнам немам прошетано.. :toe:

Бре бре бре :)

Шо збориш бе ,дури 49 долари ????? Гарант се фалсификат.Штета што не си прошетал во Скопје ,и на бит пазар нема таков фалсификат од 49 долари.

како беше она покондурени ,или адидасирани S

Шо збориш бе ,дури 49 долари ????? Гарант се фалсификат.Штета што не си прошетал во Скопје ,и на бит пазар нема таков фалсификат од 49 долари.

како беше она покондурени ,или адидасирани S

Во Америка многу лесно можеш да најдеш ефтини патики. Овие патики http://www.shoebacca.com/medium/reformist-reformist-100.html ти се чист пример. Сплет на околности и јас дојдов до еден пар вакви, ама бидејќи татко ми напнуваше со тоа да му дадам еден пар патики, се одлучив овие да му ги дадам. Не му се веруваше дека волку квалитетна патика дошла до негова нога.

п.с. кога ги купив беа 40$

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom