Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали има во Битола ДС ама имаш во Скопје, најефтиниот модел ти е 2300 денари и е доста квалитетен.Доста попуст има :smir:
Си купив едни од Охрид, мислев дека во Битола ќе најдам повеќе избор, ама не ни имало. Иначе си купив исти вакви (само со црни врвци):
DC-Shoes-781940.jpg

Имам нови конверс патики. Црвенки се цели со бели врвци. Нишо посебно ама ..:pipi:

Пред некој ден купив најки main draw ...

FTWR-330247-011-3-DY.jpg

shua%20croc%20strap%20blk%20chatgry.JPG

Да живее amazon.com i mturk!!!

Сабајлево стигнаа и се топ!

DSC03739.jpg

Ова ми се омилените стартки,секаде ги носам.
DSC03753.jpg

Овие ми се купени пред еден месец,ништо посебно но се многу удобни.Инаку не носам класични спортски патики од типот на адидас,нике(иако има прекрасни модели)....само стартки и нешто измеќу патика и кондура.
Леле едвај чекам на раат да си шопингувам низ Ск,ама време кога ке најдам.Многу наскоро.

l1000125.jpg

Дечки нешто слично сте сретнале некаде?

Од вчера вакви само место бели црни се и место зелено кремасто/бело
ADIDAS%20SKATE%20TOP.jpg

nike-wildedge-gtx-1.jpg

Ги купив ептен скапо не се сеќавам колку али одлични се не пропуштаат вода ова се вика паатика :) .

Од вчера вакви само место бели црни се и место зелено кремасто/бело
ADIDAS%20SKATE%20TOP.jpg

А ја имаше оваа бело/зелена верзија и колку пари ги купи?:pipi:

Сеа земав Adicolor Superstar II. Финташки е мењавањето ленти... Инаку си носев и уште ми се фејворит Nike Air Zoom Vapor V, иако се тенисерски.

Имам вакви, многу ми се свиѓаат!

adidas-americana-lo-running-white-light-grey-1.jpg

Последно сум си купил Bitsiani,за секој ден.
Максимално се удобни и лесни.
Ама никако не може да најдам еден модел на adidas од пред неколку години,оние плавите ракометарски со варена гума.
Ако некој видел или знае кај има...
Зеко купуе сместа!

Последно сум си купил Bitsiani,за секој ден.
Максимално се удобни и лесни.
Ама никако не може да најдам еден модел на adidas од пред неколку години,оние плавите ракометарски со варена гума.
Ако некој видел или знае кај има...
Зеко купуе сместа!

Ако сакаш слика стави мислам дека се такви како што бараш високи плави баш имаше попуст во Техномаркет што е застапник за Nike 50 % попуст само број дали ќе има незнам, ова за во Велес кажувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom