Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Платена а?
:pos2::pos2::pos2:Е како не примаат?!? Кај Командантот само такви и примаат
не бе платена на обука идеш прво 3 месеци после ако си добар ке те стаат у платенаПлатена а?
Обука :pos2::pos2::pos2::pos2:не бе платена на обука идеш прво 3 месеци после ако си добар ке те стаат у платена
ааа момак извини ако му го правиш тоа ти не го прават сите...добро ако рачунаш ти и твоите другарчиња онда неможам да ти помогнамОбука :pos2::pos2::pos2::pos2:
Му праиш кафе на Коле, му пеглаш по дома,му диплиш алишта а за дипломирање му го пушиш ...
Ama bitno na vas K... ne vi e obsesija..... NEEEEEEEEEEОбука :pos2::pos2::pos2::pos2:
Му праиш кафе на Коле, му пеглаш по дома,му диплиш алишта а за дипломирање му го пушиш ...
ааа момак извини ако му го правиш тоа ти не го прават сите...добро ако рачунаш ти и твоите другарчиња онда неможам да ти помогнам
Опсесија се пишува,неписмен...Ama bitno na vas K... ne vi e obsesija..... NEEEEEEEEEE
јас идам у арм а не идам у вашата таканаречена војска на коки и убаво ви рече центарец опсесија ви е идете земете му го по еднаш и да не замарате веќе и те молам кулирај не ме напињајПа ти сам рече дека идеш на обука, ја само да им појаснам на неупатените за да не испадне дека дошло до недоразбирање...Се знае кои се педери у градов ,тоа е одамна докажано од ваша страна...
Опсесија се пишува,неписмен...
Ти глеам си ја прошол обуката, сеа на пост-дипломски не знам што ќе ве тера да праите..
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: да даааааааа за ова си сосема во правоBedni ste, ne ste ni smesni veke. Huligani koisto nemaat istepano covek poslednive 13 godini :pos2: .
Немаат...koj ke mi odgovori kk torus imaat navivacka grupa?
хахахаха и јас можам да фатам утре некој да го прекршам од ќутек и да кажам абе аеродромец беше ... абе и сами не сте свесни дека сами си се нарекувате сељаци бе баш со една другарка зборев вика у аеродром се е сељачана седат по клупи како баби и само оговараат и ке се степаат не излагаат од населбава не мрднале нигде а доколку јас секој ден сум у аеродром после тренинг стално поминувам на ранецот со огромни букви ми пишуе ЦПБ и никој до сеа не дошол да ми рече нештоПрашајте ги тие ''храбрите'' што беа лани пред Бисер фино сочекани у недозволени активности па после збори за тоа кој-кого и што...
А ти нежен, не се нервирај, лошо е за здравје, нема да те примат после у армија*...