The Nightmare
WPH
- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 572
- Поени од реакции
- 20
Epa ja ke kazam mesto radikal,faci sme najbolji sme,najaki sme i se drugo a sto se postignuva so forumov so lazenje...Neznam ti kazi???vie ste po lazenjeto
ТИ треба да го кажеш тоа, ти си оној кој лаже тука, де ние сме бегале, де вие сте не бркале, де сте биле 1000 души во сала, де ние сме копирале од вас песни, де сте ни украле тапани, знамиња и маици....јас не лажам бате, јас сум оној кој говори со факти и со знаење, а не на памет и со лажење...сигурно ни дома им немаш кажано дека си хомосексуалец, не ме ни чуди, ти личи да бегаш од вистинатазнам како е во моментот кога немаш зборови..али тоа е
јас никад не сум рекол дека нашата навивачка група е
најбоље не сум рекол дека последнава сезона едвај се
собираме не сум рекол дека сме фаци нешто или пак
дека сме најјаки него јас кажувам работи од реална
гледна точка....и што ако лажам на форумов (како тебе)
што уствари ке постигнам тоа сакам да го чујам од тебе
нешто и дигам рејтинг на групата ли...те молам кажи ми
што се се постигнува на форумов со лажење????
не сум рекол дека сме биле 1000 души у сала за тапани сме ви украле има и клип на јутуб како ви го пукаме и маичката ја има го има и знамето пирамида а за хомосексуалец знаев дека си али не ми се говореше јавно уште по фаца те познав на бојан 13 дека личиш ....а за бегање од вистината нигде не бегам еве не сме само ја и ти...или фемили и сити парк бојс има и други навивачки групи кои може да потврдат дали јас лажам според моите постовиТИ треба да го кажеш тоа, ти си оној кој лаже тука, де ние сме бегале, де вие сте не бркале, де сте биле 1000 души во сала, де ние сме копирале од вас песни, де сте ни украле тапани, знамиња и маици....јас не лажам бате, јас сум оној кој говори со факти и со знаење, а не на памет и со лажење...сигурно ни дома им немаш кажано дека си хомосексуалец, не ме ни чуди, ти личи да бегаш од вистината
Објасни го терминот крадење на тапан кој е фрлен поради неупотребливост и застареност пред вашата сала. Обасјни го моментот што сте го шкртале тапанот со спреј да потенцирате дека е нашне сум рекол дека сме биле 1000 души у сала за тапани сме ви украле има и клип на јутуб како ви го пукаме и маичката ја има го има и знамето пирамида а за хомосексуалец знаев дека си али не ми се говореше јавно уште по фаца те познав на бојан 13 дека личиш ....а за бегање од вистината нигде не бегам еве не сме само ја и ти...или фемили и сити парк бојс има и други навивачки групи кои може да потврдат дали јас лажам според моите постови
не не не уопште не е така тапанот беше во добра состојба...ако бил наш немало да го шкртаме и да го кинеме....извини радикал али тапан не се дава на деца 8 мо одделение да се шетаат со него накај центар па и плус со маичкаОбјасни го терминот крадење на тапан кој е фрлен поради неупотребливост и застареност пред вашата сала. Обасјни го моментот што сте го шкртале тапанот со спреј да потенцирате дека е наш
не не не уопште не е така тапанот беше во добра состојба...ако бил наш немало да го шкртаме и да го кинеме....извини радикал али тапан не се дава на деца 8 мо одделение да се шетаат со него накај центар па и плус со маичка
Очигледно ти се обидуваш тука да ги манипулираш неупатените...тапанот го оставивме лани од кога ве тепавме и кога бевме 700 души во ваша сала...тапанот не беше во употреблива состојба и беше фрлен...тоа што вие чепкате по контињери, не емое да ви се мешам (фрлив две маички сега од ФА, побрзо дојдете земете ги и нив, дан е ви ги земе некој циган) А тоа што некој ваш си исштампал маичка со наше лого, покажува колку сте само вие опседнати со насне не не уопште не е така тапанот беше во добра состојба...ако бил наш немало да го шкртаме и да го кинеме....извини радикал али тапан не се дава на деца 8 мо одделение да се шетаат со него накај центар па и плус со маичка
Radikal greska si tapanot bese frlen pred dve godini...GARANTIRAM!!!Kako i da e ne e bitno KOMUNALEC si se oni:dОчигледно ти се обидуваш тука да ги манипулираш неупатените...тапанот го оставивме лани од кога ве тепавме и кога бевме 700 души во ваша сала...тапанот не беше во употреблива состојба и беше фрлен...тоа што вие чепкате по контињери, не емое да ви се мешам (фрлив две маички сега од ФА, побрзо дојдете земете ги и нив, дан е ви ги земе некој циган) А тоа што некој ваш си исштампал маичка со наше лого, покажува колку сте само вие опседнати со нас
Значи грешка моја, кога бевме 700 души, ама кога не тепавмеRadikal greska si tapanot bese frlen pred dve godini...GARANTIRAM!!!Kako i da e ne e bitno KOMUNALEC si se oni:d
Сега фрлив и лушпи од мандарини во контејнер...на нив имаше напишано ФА со пенкало, ќе ги земете и нив за следната утакмица?