Грешка си.. Скопје е македонско исто како и Струмица и Куманово никогаш не сум рекол така(дека Скопјее албанско и сл.) Кажи ми кој се тие 'неколку малоумници'? кога се регистрира на форумот целта ти е била да провоцираш првиот пост ти е провокаторски ама кога незнаеш да провоцираш не се глупирај:smir:>Зоки_Фа ова важи и за тебе што ви е толку интересно да ве навредуват а вие се глупирате цело време? fa997 пред да напишеш нешто размисли дали вреди еве типичен пример ти е постов.. Марчело Суки си заборавил дека е на нива.. сред село незнам ти што.. од кај знаеш ти он кај е моментално.. дали живее во село и дали воопшто има нива? Доста со глупостите аман!Прво види кој кажа дека Кумани се србомани...Самиот УЛТРАС од Куманово Сити, се прогласи себеси за србоман. Никој тука не провоцира,
ние кажуваме се со факти. И немој да збориш дека скопјани кажувале дека сте бугари, кога ти и уште неколку малоумници го нарекувате Скопје албанско.
А бе Марчело Суки се изгуби нешто, го нема да тресне уште нешто да се посмееме со него. Само уште го чекам да ми одоговри на прашањата...уствари заборавив дека на нива е до 4 ај може после на сред село кога ќе им го пуштат интерентот ќе ми одговори.
Aj use ednas povtori mi sto sakas da me prasas, ne te razbrav.>Зоки_Фа ова важи и за тебе што ви е толку интересно да ве навредуват а вие се глупирате цело време?
lol дефинитивно неписмени или се прават демек не разбират сакат да кажат оти ние незнаеме да говораме демек они се нај нај ... нема шо не не разбирате не не разбирајте ного ми дрема позззAj use ednas povtori mi sto sakas da me prasas, ne te razbrav.
шо ке не разбираш немаш 2 сааата школо... само провокации пишаш и ништо друго.. немаш 2 реда прочитаноVe molam pisuvajte razbirlivo nisto ne ve razbiram !!!
lol дефинитивно неписмени или се прават демек не разбират сакат да кажат оти ние незнаеме да говораме демек они се нај нај ... нема шо не не разбирате не не разбирајте ного ми дрема поззз
Не би рекол дека е така:pos2::nenene:Говораме=Зборуваме
Ного МИ Дрема=Ного ми е гајле...толко си глуп да не сфатиш ?
СТРУМИЧКИ ДИЈАЛЕКТ!
Говораме=Зборуваме
Ного МИ Дрема=Ного ми е гајле...толко си глуп да не сфатиш ?
СТРУМИЧКИ ДИЈАЛЕКТ!
???????Не кажуви само на нас...повекете така пишат
jas ke ti kazam konkretno za family oficijalno ne se povikani, a mislam deka ni cpb, ostanuva za komitite sega da vidimeАбе доста јадете гом*а за тоа дали биле србомани, дали овие биле подобри од другите,дали се користи струмички дијалект итн.
ШТО НЕ ЗБОРУВАТЕ ЗА ТОА ДАЛИ ЌЕ ИМА НАВИВАЧКА ГРУПА НА УТАКМ ИЦАТА ПРОТИВ РОМАНТИЈА ДЕНЕС И ПРОТИВ ТУРЦИЈА И ЦРНА ГОРА?
Се прашувам да не се посрамотиме на навивачки план па да нема организирана група?Не сум во Скопје, не сум во тек со настаните, а на интернет нема ништо за тоа.