- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
zaso da go citira, so ima tebe da ti objasnuva ili dokazuvaАј цитирај го.
zaso da go citira, so ima tebe da ti objasnuva ili dokazuvaАј цитирај го.
Христов, ке признаеш дека си кажал дека навиваш за Мзт и дека збориш лошо за Ајдуци или ке негираш? Ако признаеш, ке го измачкаме некако муабетот, ако не, ке го пуштам таков каков што е? Чекам твој одговор, да видиме дали пак ке ме наречеш лажгоАј цитирај го.
Како прво и прво не навивам за Мзт !!!НАВИАВМ И ГО САКАМ КЛУБОТ КК СТРУМИЦА СО ЦЕЛО СРЦЕ !!!А дека зборам само лоши работи за ајдуци нема врска но јас сум реален вие сте подобри навивачи од Ајдуци...А навива за Мзт кога играше против Фени во купот тоа е точно ен негирам...И да ме нервира што во Ајдуци има мали деца,не се добро организирани и слично ...Но сепак со тек на времето се подобруваат и се подобруваат...Христов, ке признаеш дека си кажал дека навиваш за Мзт и дека збориш лошо за Ајдуци или ке негираш? Ако признаеш, ке го измачкаме некако муабетот, ако не, ке го пуштам таков каков што е? Чекам твој одговор, да видиме дали пак ке ме наречеш лажго
Лажам? Пак ме неркуваш лажго? За Купот? Муабетот е правен два три дена после победата на Мзт во Струмица, на почетокот од вториот дел на сезоната, многу многу пред купот. Несакам да го пратам жал ме фаќа за тебеКако прво и прво не навивам за Мзт !!!НАВИАВМ И ГО САКАМ КЛУБОТ КК СТРУМИЦА СО ЦЕЛО СРЦЕ !!!А дека зборам само лоши работи за ајдуци нема врска но јас сум реален вие сте подобри навивачи од Ајдуци...А навива за Мзт кога играше против Фени во купот тоа е точно ен негирам...И да ме нервира што во Ајдуци има мали деца,не се добро организирани и слично ...Но сепак со тек на времето се подобруваат и се подобруваат...
П.С И не величи некои работи како што ти одговара.:helou:
Познато ти е?[FONT="]04/02/2008[/FONT]
[FONT="]18:56:35[/FONT]
[FONT="]- •-•(yn)•-•-»•(*)•»Hristov Stole«•(*)•«-•-•(yn)•-• °º[/FONT][FONT="]ღ[/FONT][FONT="]º°● I(L)A˚N˚G˚E˚L˚A ●°º[/FONT][FONT="]ღ[/FONT][FONT="]º°[/FONT]
[FONT="]Radikalche[/FONT]
[FONT="]samo te molam[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]04/02/2008[/FONT]
[FONT="]18:56:45[/FONT]
[FONT="]- •-•(yn)•-•-»•(*)•»Hristov Stole«•(*)•«-•-•(yn)•-• °º[/FONT][FONT="]ღ[/FONT][FONT="]º°● I(L)A˚N˚G˚E˚L˚A ●°º[/FONT][FONT="]ღ[/FONT][FONT="]º°[/FONT]
[FONT="]Radikalche[/FONT]
[FONT="]nemoj ovie informacii da gi pisuvas na fan Klub Strumica:S...[/FONT][FONT="][/FONT]
Јас тебе не те прашав ништо.zaso da go citira, so ima tebe da ti objasnuva ili dokazuva
c c c daj be imas 14 godini idi obrazuvaj se malce, ne samo da treses gluposti po forumov !!!МЗТ мислам оти имат најзапукана навивачка група бтв ко беете у струмица со тава ОООООО беете поделени как хор едните викаат ООООооООО а другите пеет за МЗТ песни кај нас тава го нема цело време без престан да се навива...
МЗТ мислам оти имат најзапукана навивачка група бтв ко беете у струмица со тава ОООООО беете поделени как хор едните викаат ООООооООО а другите пеет за МЗТ песни кај нас тава го нема цело време без престан да се навива...
ej ne go oljupuj ziti se.......МЗТ мислам оти имат најзапукана навивачка група бтв ко беете у струмица со тава ОООООО беете поделени как хор едните викаат ООООооООО а другите пеет за МЗТ песни кај нас тава го нема цело време без престан да се навива...