Пукање на жилата на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
И јас имав проблем до пред некое извесно време, со таа жила, со главичката, премногу ми е голема, и неможеше целосно да излезе, сега излегува и нема гајле, одлично се снаоѓа во своите сексуални апетити, мада сеуште мислам и се надевам дека кај да е ке посетам и доктор, за дополнителен муабет , што и како и дали треба да се стори нешто, иако сега немам таков проблем

Е сега јас си нау4ив и на моите деца(ако уопште и ги имам по про4итаниве хорори)додека се мали ке им ги се4ам. хахахахахах се шаламмм

Е сега јас имам 16(знам пишува 17) и ке си продолзам со редовно маструбиранје, ке си користам кондом, ако зберам храброст после 1-2 години и на доктор ке отидам и така, а ако во моегувреме имам односи, ке си терам бе брате па скине се скине се, полошо имам издржувано.Хигиена си одржувам редовно итн.
Сепак пак имам малку страв.:kesa:

Ај сега искусни кажејте добро ли е ова или да си одам да ми го „рецнат“?
:kesa::drk::helou:

Дали сум еден од ретките што им се скинала дури на 9-10 години? Дека по постовиве гледам некои на 15-17 а некои дури уште не им е скината.

Мене изглеа не ми е скината ама бааги ми се отвара пријателов :pos:

Фала богу си немам такви проблеми, оти ко шо сум прдло за одење на доктори, немаше да одам никогаш да се средам.

абе ебете се сите... страф ме фаќа у гаќи да ѕирнам да знам дали си го иам проблемот х) не бе се зезам ама се надевам дека го неам х)

Gi chitav postovite i samo za da ne dojde do zabuni kaj nekoi drugi da spomnam ovde deka ne e neophodno obrezuvanje, bar ne vo sekoj slucaj.
Znaci ako se zbori za kinenje na zilata ne mora da znachi deka dijagnozta e phimosis tuku moze da e fernelum breve sto e vsushnost pokratka zila, koja se odtsranuva so kratka intervencija.
Eve vi i link za toa http://www.male-initiation.net/frenulum_breve.html

smalldick.jpg

Епа сега вака... Спред сликава мене можам да го одделам Shaftot од Glansot ама само кога не ми е станат... :pos2: А ко ке ми е станат не можам, не оди , само до пола, шо е проблемот??? ве молам... :kesa:
Расипан е.:pos2::pos2: Ја читав цела тема и мислам дека нема да ми се дигне 1 месец.
Јас сум немал ваков проблем, изгледа зашто како мал многу сум :drk:

Чекај не разбрав баш добро,дали мора целосно да се скине жилата или ако добро се отвара без проблем не е неопходно, значи брка работа :toe: :kesa:

Jas imam 19 godini,seuste ne mi e skinata ziliata,no nemora da ti se skine za da poveke uzivas vo seksot.

Pri muabet so drugar na ovaa tema mi kaza deka na tatko mu seuste ne mu e skinata zilata iako ima nad 50 godini:).A sproti ova ima drug drugar koj na uste 5-6 godini mu se skinala,i vika malku kako da pecka no so tek na vreme ke ti pomine....

Nema veze toa,ebete kolku sakate pa ako se skine se skine jebiga:drk:

Абе,не боли толку, малку крв и толку,ја мислам дека тоа е од ненавлажнетост и без кондом...какви мажи сте вие што се жалите што да кажат овие со хименов

peer aj kas letnale lugevo da pleskaat suvi pi4ici...kaj vi e predigrata be,zapali ja malce,navlazni ja,pa malce oral pleasure,pa ke rabotis so jazik malce pa tek togas mozes da probas :zlo:. btw toa dali boli ili ne e relativno...isto kao so zenskive nekoi velat deka koa i bil prv pat i tecelo mnogu krv i ja bolelo epten a drugi pak gi pecelo samo malce i imalo 2-3kapki krv...zavisi od organizamot.ali najiskreno ja prv pt sea slusnav za pukanje na zila,takvo nesto mi se nema deseno

ако сте млади дркаџии... 100% немате ваков проблем... јас на пример не ни знаев дека постоел ваков проблем, комотно си излегува кога сака.

Подобро е проблемов да се отстрани на млади години, додека ткивото е сеуште тенко и меко.

иии..Дечки, да не се лажеме, сите знаете и факт е дека сексот со отворена главица е мннооогу подобар.. (посебно оралниот)

Jбг ме уплашивте многу но јас немам такви проблеми...(сеуште)

Некој што го минал ова. После оперативниот зафат (отстранувањето на френулумот) колку време се опоравуваш?

Пишуваше на претходните страни,мислам дека околу 2 недели...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom