- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Сакам да кажам мрсни ви се рацете во врска со натурализацијата.
Зошто мислам дека пак не ми го прочита..па потоа нели гледаш дека се извинав ...Ти го прочитав бе брат! Ама мисли друг пат пред да треснеш нешто!
Мајкин во право си станавте како Холандија ... во елиминациона фаза нигде ве нема ... сакате да влезете со топка во гол епа почекајте да се уигра репрезентацијава и да видите кој го има лекот за таквата игра :wink::pos2::pos2::pos2::pos2:
Лепотани,Италија може да сања за фудбалот што го игра Германија во моментов!!!
Уствари на светсково се докажа и покажа све!
Поштедете се од срамење!
А ти да постираше нешто паметно?^^ Простете му,не може дури ни да увиди кај му е грешката
Ја коа те реплицирав се немаше исправено, извини.Ченто и Боби.....ај ако сте дотолку паметни прочитајте ми го целосниот пост а не веднаш да репилицате без врска....!
Пријателски натпревар бе, ај ваљда ке играме на еуро2012 па ќе видиме кој е кој.Одлично второ полувреме за разлика од првото и заслужено Италија дојде до израмнување. Можеше и да победи ама што е тука е. Дури и една ваква Италија дупло послаба од СП 2006 не дозволува да биде поразена од Германија. Абе пациенти, убав фудбал играле, жими ашимов.
Ако ја види репрезентацијата на Германија Хитлер ко вентилатор ќе се врти во гробот Ректоре.АКО ЗНАЕШ ТИ ШТО Е НАТУРАЛИЗИРАН ИГРАЧ,ЈА СУМ РЕКТОР НА ХАРВАРД!
Си се исправил во 90-та извинето и од мене.Башка зборот ми беше не е неУтрализиран него нАтурализиран :smir:А ти да постираше нешто паметно?
а имаш некогаш слушнато за печатна грешка??..или ти никогаш не правиш печатни грешки??.Башка зборот ми беше не е неУтрализиран него нАтурализиран :smir:
Не е печатна грешка зошто има многу различни букви во овие два збора.Си се побркал со мислите во моментот.а имаш некогаш слушнато за печатна грешка??..или ти никогаш не правиш печатни грешки??
Се виде колку не шиет,Аквилиани се збудали за разлика од Озил му истекоа очите како на варен зајак...не помина 60 минути нити еднаш