superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Iliev premina vo Metalurg
Уште не е сигурно!!!
Исто како и за Марковски!
Iliev premina vo Metalurg
Официјално денеска Лазар Илиев е нов играч на Металург за сума од 5000 евра како обештетување кое го доби Пелистер.:smir:Уште не е сигурно!!!
Исто како и за Марковски!
Мислиш ете му некое евро плус во џепот на Ванчо:smir:Ete im pari na Pelister da daat nekoj dinar na igracite
Да да и официјално.... од штипски извори, Илиев е нов член на Металург!Официјално денеска Лазар Илиев е нов играч на Металург за сума од 5000 евра како обештетување кое го доби Пелистер.:smir:
И ке биде во комбинација веќе за следниот натпревар на Металург кој се игра викендов против Силекс ми се чини.
:kesa:
Резили денес под тумбекафе 0-2 за брегалница која патем е пред последна во нашата лига а ние само еден бод пред нив
Значи полошо од ова не може да биде не упативме ниту еден удар кон голот на штипјани а и тие не беа за машала но важно си победија
Сега без илиев сме како клуб од трета лига уште ако си замини голманчето наше по 10 на утакмици ќе примаме од сите во прва лига
Друго што да се каже за утакмицата освен дека имаше два црвени и тоа за капитенот наш и 15 мислам беше во брегалница малку се замаваја и тоа беше нај интерсното на утакмицата
Можеби подобро што отпаднавме од овие ако ги поминевме друготот коло од било кој ќе примевме петарда
Дури го пишам ова ми се плачи пичката мајчина да му ја ебам на СИТЕ!!!
Почнувајчи од управа (ванчо) ,општина ,агенција за малди и ск спорт, ффм и на крај државата СИте се Педери крвата нивна
ванчо наводно му дал пари на играчите вчера и ветил пет засилувања за другото коло ама пак ми изгледа дека лаже ама тоа кога нема кој друг да го земи клубот ќе не дупи овај скопски преварант :uvo:
Без играчи загарантирано ние првото песто од позади и повторно втора лига со овие играчи и во такви услови толку :jaj:
Тоа е сега сабота има некој најави да одиме кичево и колку толку да му помогниме на играчите но и за ова ништо не е сигурно и има време до тогаш :salut:
:nenene:Ауууууу, ужасно лошо, ужасно... Сигурно дека нема да отидам повеке на стадион..... Катастрофа