Што мислите за транс музиката?

Th3 Reap3r

Soul On Fire
Член од
24 август 2007
Мислења
378
Поени од реакции
7
Незнам некако трансот ми е глуп едноставно ја мразам музикава.

:pishtoldzTh3 Reap3r:pishtoldz

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Транс дома не можам да слушам. Да си пуштам транс дур седам на компјутер, или дур праам било што као шо си пуштам друга музика, незамисливо. Али, на журка го поштуем. И не стојам на тој став мора да се накокаш за да уживаш во трансот, туку малце поднапиен, расположен, топ ми е. Поготово ако сум со добро друштво. :) Да не урочам, до сеа не сум бил со лошо. :)

N

n/a

Гостин
Iskreno...:toe: ...mislam deka toa e bucava za narkomani!
Bi da go vklopam u ritam.
Ali muzika...ednostavno ne e.

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Porano bev mrdnat po muzikava ama postepeno pocnav da se prenasocuvam na dance,house...inaku uste sakam trance ama ne e toa toa.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па за во дискотека да , а вака дома многу повеќе слушам House, Dance.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
A za kakov trance voopsto se zboruva ovde? Kako prvo skoro site so pisale veza si nemaat so e trance, kako vtoro slusam sekoj den trance, ne psy, ne goa ami samo trance (van Buuren, Aly & Fila, Sean Tyas, jOOf, JOC... itn). Trance e najdobar vid muzika so postoi i najkompleksen. Ima melodii - bozestvo, ima ritam so ke ti go digne adrenalinot, sevkupno e dozivlaj.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
слушам таква музика идам по журки и супер си поминувам....мене не ми е тупење во место!
како и да е можам да слушам таква музика и не ми смета воопшто:smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Киксупермен, тоа што ти го пиша е ЕУРО, или електронска музика измислена за да имаат фегетите што да слушаат коа билдаат у теретани. :pos:
И воопшто не е признаена од страна на тврдокорните трансери. Исто како што тврдокорните металци не го почитуваат Бон Џови.

п.с. за да не се налутиш, еве ќе ти пишам дека и јас слушаф таква музика кога беф помал. Мемберс оф Мејдеј, Скутер... бреј сум ги забораил кои правеа музика во 90тите :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Киксупермен, тоа што ти го пиша е ЕУРО, или електронска музика измислена за да имаат фегетите што да слушаат коа билдаат у теретани. :pos:
И воопшто не е признаена од страна на тврдокорните трансери. Исто како што тврдокорните металци не го почитуваат Бон Џови.

п.с. за да не се налутиш, еве ќе ти пишам дека и јас слушаф таква музика кога беф помал. Мемберс оф Мејдеј, Скутер... бреј сум ги забораил кои правеа музика во 90тите :)
Isto kako i mnogumina si vo zabluda... Euro e tie so gi kaza Scooter i Mayday i Lasgo i ATB... Mnogumina minimalci i psy i goa tranceri go mislat toa za stilot koj go vrtat Armin, joof, tyas, schulz no nema veze.. Ne e euro trash komercijala tuku prav trance. I ako mislis deka ova e muzika od 90ti epten si vo zabluda.. Aj slusni koja e pokompletna muzika od tranceot, muzika sto ispolnuva. Znaci slusam epic, euphoric, uplifting, progressive trance.. tuka nigde nema euro.;)
A toa tvrdokornite tranceri se kako sto bi gi narekle prisoners of their genre.. Samo tapkaat vo mesto ne napreduvaat kako sto naprednuva muzikata.. Bidna vremeto na psy i goa, sega e bash vreme na bash trance.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Не машко, сеа е време на Full-on.
Туку ти си по тие еЈуфорик ен шит.
И знам дека многу се разликува од музиката на 90тите ама признај дека е само уште еден развоен чекор на RAVE-от :)

Бај д веј спомна напредок, можеби не сакаат сите напредок. Зошто да се менуваат некои работи кои се сосема ок. Ај да плз, усовршувај Плазма Кекс или Кока-Кола.
Значи за вкусови не се расправа.

Туку се накурчив, сеа има да пуштам музика што ме исполнува во последно време D:\Muzicz\BAD COPY\Najgori do sada\04-Bad Copy _ Helanke bele tange zelene (tu lebac mecem).mp3

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Мислам супер музика али за кого како. јас на пример ич нејкам psy или тежок транс како skazi или такви срања. Тиесто, армин, пол ван дајк, итн шо им фали топ си се

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Muziceto e top! Bravo za diskotekata B2 sto resi sekoj vtor petok da nosi psy iminja vo makedonija na primer na Azax bese ludilo isto i na X-Dream a i vcera na Wizzy...Za dve nedeli mislam deka najavija resident dj Navigator,Satelite i Bushava Azbuka, mislam deka ke nema nikakvo gostuvanje od strana...vo sekoj slucaj bravo za b2 sto resi da ja popularizira malce poveke kaj nas ovaa muzika..

Kajgana Shop

На врв Bottom