Што мислите за транс музиката?

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandra5
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра музика :vozbud:Тоа е музиката која што ме исполнува !

Trance is the best. Ама не Psy-Trance, некако не можам да фатам ритам на тој стил. Progressive Trance е најдобар според мене и Maximal (стилот на Тиесто, миксање на trance со house, dance итн).

како да кажам, од музика се слушам, ама сепак мислам дека транот е создаден посебно да зимаш некоја дрога со него и да трипаш, иначе воопшто не ми смета закон е

Добро е за да мааш главата само :)
Многу го слушаат, исе пушта по диска, ама на луѓето на такви песни глајте им знаат сamо да се нишаат горе долу. :icon_razz

Најдобра музика, у склоп со техното и прогресив хаус. За расположение/исполнување е закон. И не знам кој кажа дека е наркоманска музика,нека си ја удри глаата од ѕид.

како да кажам, од музика се слушам, ама сепак мислам дека транот е создаден посебно да зимаш некоја дрога со него и да трипаш, иначе воопшто не ми смета закон е

Оукејјј ај прошетај малку :tapp:

шо има врска то , демек нема металци шо се дрогират ако знајш да ја цениш музиката нема потреба од тие глупости, то го мислат само малоумните , не едуцираните слушатели на музика. :music2::party3:

Зошто трансот го поврзувате со дрога и со наркомани.Па ако сакаш и така ке уживаш.Ако сакаш транс не ти е потребна дрога.
Јас и така си маам глава и без тоа.Сепак сите не сме исти,секој има свое мислење.

Dobro be ovde pola ne ste normalni... Bidete srekjni so vi pustet transoj, vamu samo turbo folk se matit :( veke zbudalev i btw... ne e muzika za narkomani, metalot e, koga mozet luge da se samoubivet... na metal pesni to e najnormalno deka e muzika za narkomani

Полно е дечки со акутен комплекс дека трансот е за наркомани. Пу пу пу!

Он топик:

Едниствената работа во која комплетно уживам и се препуштам е трансот. Музиката од Вселената просто е ПРЕКРАСНА! :slush::hippie:

Оукејјј ај прошетај малку :tapp:

шо има врска то , демек нема металци шо се дрогират ако знајш да ја цениш музиката нема потреба од тие глупости, то го мислат само малоумните , не едуцираните слушатели на музика. :music2::party3:

Едуцираните слушатели на музика не слушаат транс , веруј ми !

епа мое мислење си е тоа и меноже да се смени

еве ќе кажам пример седам со другари кои слушаат транс и идат често по журки и стално праат муабети за дроги и се фураат до даска ко којзнае што да напраиле со животот..."на оваа журка ова ќе земам, на онаа журка она ќе земам"

а и сакав да кажам дека повеќето џанаци сушаат транс...

секако дека има и металци наркоси ама не до толкав број како трансерите...

ова од лично искуство го зборам и затоа сеа повеќе преферирам рок,метал отколку транс

зборете што сакате после ова гајле ми е

и не кажав дека го мразам трансот, и ја го слушам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom