у право си, а тролд епен не измрда на хамзи пашините конаци. новиот албум му е закон, ептен квалитетен фул он.Trance muzika e zakon,sekoj inteligenten covek da slusne dobra goa-trance traka ,so dobra melodija ke izmrda po muzikata,postojat i drugite stilovi ,ama mene najvekje mi se svidja goa-trance , full on ,morning i muzikata od Glowing Flame records t.e. psytrance.. Slusajte go noviot album od Trold - Time of illusion ako na nekogo ne mu se dopadne znachi nema vrska od muzika voopsto ,site 9 traki se savrsenstvo.. Toa deka za podobro da ja slusas muzikata ti treba droga ili sl. ic ne drzi voda,jas slusam trance dosta vreme i redovno idam na zhurki ,ne sum zel nisto do sega a sum si pomiuval extra ,rabotata e da ja svatis muzikata .. togas ke vidis kako vooooozi
rabotata e da ja svatis muzikata .. togas ke vidis kako vooooozi
фален ангел грешка не е дупци дупци-туку тупси глупси:pos2::pos2::pos2:.
a sto ima za svakjanje u muzikava ziti se ... dupci dupci e cela muzika ..
tesko mrenje !
Ne rekov za site ama povekjeto se takviОбожавам транс и сите под видови на транс . Не е музика за слушање постојано, ама за журка е најзакон, најповеќе ми се допаѓа.
И не ја слушам за да бидам модерен или такви срања како што прочитав погоре. Ја слушам дека ми се допаѓа ритамот звукот, интересни ми се ме исполнуват .
Или многу глупо ми е ко ке речи некој дека за да уживаш во трансот треба да си под екстази иоли слично, тоа ти се чисти срања, бидејќи тој шо знај да ужива во ова музика не се фикса или пијанчи.