Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би ја обединил цела Македонија сосе Пирин И Егеј. И ако може ке всадам пацифизам во главите на сите луге. И нареден ден СОЛУН Е НАШ!!!!!

Јас ако бидам БОГ еден ден ќе ја исполнам желбата на Александар Македонски ќе го обединам целиот свет во едно т.е еден јазик една, религија, едни обичаи и тогаш ќе има мир ќе се спаси планетата од уништување...

Јас ако бидам БОГ еден ден ќе ја исполнам желбата на Александар Македонски ќе го обединам целиот свет во едно т.е еден јазик една, религија, едни обичаи и тогаш ќе има мир ќе се спаси планетата од уништување...

Иста желба и Хитлер имал...

Би ја обединила цела Македонија како порано, и после би направила да нема смртни болести , и на сиромашните држави во африка би им обезбедила храна и све друго што треба!! на несреќните личности би им подарила среќа и на сите во целиот свет би им дала таква радост за да си поминат најубаво и незаборавно за вечерта на нова година :) доста им е

би направила да нема сиромашни, гладни и болни луѓе! во светот барем еден ден да нема некои што страдаат и се несреќни и да завладее здравје, среќа и љубов насекаде околу нас

Јас би ја обединил цела Македонија сосе Пирин И Егеј. И ако може ке всадам пацифизам во главите на сите луге. И нареден ден СОЛУН Е НАШ!!!!!

А што треба ако некој стане Алах...да ја обедини Голема Aлбанија...
Дај бар ако тргнеш така....најди им чааре на сите:) .... ако си пацифист...како ќе има мир ако не се сите задоволни?!?!?!:smir:
Pravnice во правдата се бара објективност

Иста желба и Хитлер имал...

немал баш иста идеа....несакал да го обедини баш..., ....не е обединување кога сакаш некој да го елиминираш од игра:toe:

[Едитирано од модератор]: Користи ја опцијата измени

ke im gi ostvaram site zelbi i ke gi napravam mnoguuuuuuu srekni

би ја обединил Македонија и би ги вратил сите Македонци во неа, потоа би им вратил на соседиве за сето зло досега

Тоа е разликата мегу мене и бог..јас сум посебичен

--------------------------------------------------------------------------
Истата желба и јас ја имам ама тешко дека ке ми се исполни!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom