Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Гледај сега другар... да заговараш општ геноцид е политички коректно, но кога ќе специфицираш една етничка/религиозна група, онда си нетолерантен и материјал за у Хаг. :P

Sith

кога би бил, би ги прекинал сите војни, би направил пушките/топовите(итн разорувачки механизми) да пукаат цветчиња; елементарни непогоди-што е тоа? болести-излечиви за 5-10 минути, сите среќни и задоволни, секој да работи по своите способности (или кој колку сака), а да има колку што му е потребно (или колку што сака), и така нешто од прилика уште неколку убави работи. перфектна хармонија. и за крај, за мене + 100 милиони евра на сметка, онака, да си ги трошам.
:vozbud:

Epa vaka sea

1. Bi go voskresnal Aleksandar Makedonski :) da rascisti nekoi smetki so Grcite.

2. Sledno Bugarite i Srbite ce gi pratam na toa ostrovot na Lost.

3. Albancite ke gi dokusuram so celosen sunet :) i ke gi ostavam da poziveat.

4. Ke sklucam rankoven dogovor vo koj ke go prodolzam rokot na moe gospoduvanje do sleden 35 maj :)

Reset restart како сакате кажете се од поново би напраил создал ама на поубао

Би сменила пар стфари у општата генетската модификација на популацијата на homo sapiens.....и би создала нов вид на виолетови мачки!!

Би го дозволил кладењето преку интернет

Па прво би си го продолжиламандатот за некоја година а потоа вие мислете му ја :zlo:

Само една работа ќе го уништам цело оружје и ќе го нахранам цел свет, а најбитно од се нема да има ниту едно дете болно или без родители:smir:

ke gi nateram grcite da ne priznaat pod ustavnoto ime. a ako nema da sakaat e togas ke go popijat od mene ko majmuni(pa neli jas sum bog!!!!!!!!)

Ако би биле бог за еден ден. Што би направиле

БИ ГИ ПРОСТИЛ СИТЕ ГРЕВОВИ НА ЛУГЕТО ..и би дозволил овој свет да почне од 0.

МАКЕДОНИЈА, ЕУ, НАТО, Светска Сила :) хее

......на последниот ден. Нема да го створам гнасното суштесто наречено човек!!! ќе биде нешто друго , и нема да се вика човек, и нема да му дадам такви лоши особини , кој сега тој ги има :)

Ситни промени:
- еден јазик за сите
- за бојата на кожата на сум сигурна, ама мислам дека е побезбедно и тоа да се уравнотежи, така накај чоколадна, да не се арчат пари за солариум
- едно годишно време (доцна пролет, дваес седум степени целзиусови). Во вакви услови, треба да има доволно храна за сите.
- луѓе да се раѓаат и развиваат до дваеспетта година до животот и такви да останат физички до стотата година, после да ги снема безболно - за нив и за околината. Значи, без болести и повреди.
- кон крајот на денот ќе се укинам сам себе си и воопшто пимот религија.

Би го уништил овој мизерен свет заедно со сите гнасни живи суштества во него (наречени луге) ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom