пред некој ден коа изглеав утакмицата јуве-астон вила и накај 1 саат више чурев... како и да е.. отидов на тереаса(у куќа живеам) а меѓу другото сите светла по дома беа изгасени.... и ај сеа.... искачам на воздух стојам така нема ни 2 минути... и глеам нешто мрдна на 5 метри од мене у двор(а дворот нема ни дрвце ни грмушка)нешто мрдаше на плочките у дворот... и не можам нишо да видам.... мојава улица е ќор-сокак и нема гужва уопште... широка е некој 3-3.5 метри живо светло улично па ни и у двор нема.. сите спиеа тоа време... и нема врска се испостави мачка било тоа.... и ппо неполна минути позади мене слушам чекори(а дома сестра ми спие у друга соба)значи сам сум... и слушам туп туп туп крц туп:nesvest: палам мобилниот и светам никој нема.... и си истрчкав до соба ко детенце седнав и по саат време заспав... ама какви беа чекорите тоа невидено... можам да се кладам дека имаше нешто(иако се надевам дека немало)
мора да било Тек Најн. Тој е King Of Darkness
абе мене еднаш ми се случи така заебана ствар. Беше годинава 28 Август мислам, ко че се оди до манастири шо се во близина на градојве појма неам како оди то нема врска. Знам се договориве другариве да одиме Трескавец ( пошто ние прилепчанчинава таму си ојме
) и ајде порано да се тргни.... кога? ајде 5 сато да бидиме собрани до 5 ипол да бидиме до Кулите за да не не фати сонцето. И јас во 4 си излегувам од дома. Си појдов до бурекџилницата тука шо е си зедов за јадење и тргнав да одам таму кај шо се чекавме. 4 ипол сато, можиш да претпоставиш колку е раздвижено...., жив чоек нема бе. И поминувам покрај една зграда пред да излезам на булевар. И си поминувам знајш ( уште нема ни кола ни луѓе ништо ) и брат точно на десново уше ми зборна нешто онака со здебелен глас. Жими се. Ништо не разбрав ама преубо го сетив како да ми шепоти точно на уше. И сеа посран од страв си викам да се свртам или не, се вртам ништо. Се пулам напред кизнај од кај изникнаа луѓе, коли
. Со трчање кај шо се чекавме, ајде на манастир сите пари шо ги имав ги дадов за свејчи ( едно 20 зедов :pos2: ) и се отепав крстење. Појма неам шо требаше да значи тој/таа шо ми шепна, појма неам дали воопште требаше и свејчи да палам, али пусти страв брат, можи не сум верник ама тогаш да видиш како проверував и во дедо боже и џаол ванус и шо не