_Perdika_
Proud To Be Macedonian!!!
- Член од
- 7 јануари 2009
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 11
Мене во последнава година почнаа да ми се случуваат помалку нормални работи, незнам што може да биде, моите ми викаат дека на психа ми е ама ја не верувам до толку да сум забегал па да ми се присторуваат тие работи. Најпрво пред речиси неполна година се деси да нема струја кај мене, таков јас легнувам и полека кај лустерот почна да се оформува светлечки круг и да станува се поголем, кругот се изгуби и после неколку минути од левата страна од креветот од паркетот исто се појави јака светлина и брзо се изгуби, па после па од десната, потоа седам кај мене во соба, а никој немасе на спратот и слусам чекори како некој се движи, си викам ај некој дошол не сум осетил, и одеднас кваката од вратата почна де мрда како некој да сака да отвори и јас таков да отворам, отварам нагло и никој нема пред врата, се смрзнав, третото што ми се деси е исто кај мене во соба беше негде после нова година, и имав еден дедо мраз што треба да се навие за да ја исвири музиката, и пред тоа се случувало да почне да свири но ептен малце, но тогаш почна да си ја свири цела песна до крај некојси 3 мин, и последното нешто што ми се случи беше вчера, седам на компјутер разговарам со еден другар по МСН и требаше да искочам на улица, станувам јас за да искочам и почнаа венецијанките на прозорот да се маваат во стаклото, а бесе затворена и вратата и прозорот. А во врска со сонови еднаш ја имам сонувано мојата покојна баба со едно мало детенце, ми доагја онака налутена и ми вика ке видите вие на 23 август, а јас овој сон го сонував некаде март мислам дека беше. И јас го кажувам сонот на моите и они ми викаат ајде бе сонови се тоа не се замарај толку. И доаѓа 16 август тетин ми доживува инфаркт и точно на 23 август умира. МОже било коинциденција но не верувам