Најдобриот гол (YouTube видео)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шо е толку шокантен овој гол?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
марко ван бастен - цар мада има многу голови ама еве на овој ми прво текна.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Дали ти е слична ваква темава за голови или нешто друга ти е ? тука
И пак продолжуваш со глупости пишување таа тема ти што ја кажа дека е слична е тема за голови од СЛОБОДНИ УДАРИ бе читај малку.:tapp::tapp:

Што е навивач на Македонија ЃП

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Убедливо најдобриот Африкански фудбалер на сите времиња!
Жорж Веа

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Да си навивач на мојот клуб ќе осетиш како ќе се чуствуваш на овој гол . Па мисли малце . Да претрчаш 50 и нешто метри во 93 минута од Куп Финале на РМ притоа да издриблаш цела одбрана и на крај да дадеш таков убав гол со надворешен фелш , незнам уште што требаше да направи па да биде уште по шокантен :toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Обичен тренинг натпревар без никаква важност, дури не беше ни официјален. Ама голот ме остави без текст 10 минути и се уште не ми се верува дека се случи.

Македонија (во времето на Хаџиевски) неколку дена пред квалификационен натпревар на гости со Малта играше на Градски а спаринг партнер и беше Цементарница (или ФЦУ тогаш не е важно). Некаде во второто полувреме влегува во игра Игор Саша Николовски, еден од подобрите играчи во тоа време. Оди човекот во одбрана кај што му беше местото, доаѓа топката до него, и овој застанува некако збунет, публиката во исчекување... и во еден момент се заврти кон Милошески и постигна ефектен автогол! Изгуби компас човекот на која страна се наоѓа :pos2:. Уште се сеќавам на изразот на лицето на Перо на голот ништо не му беше јасно...

После ова имаше смеење на јужна до крајот на натпреварот а една група навивачи на Цементарница си тераа сеир цело време. Мене и ден денес не ми е јасно што му бидна на човекот ама начисто ме шокираше...

Неколку дена подоцна постигна гол против Малта (овојпат на вистинската страна) и се извади за глупоста. Пред некое време видов и клип на youtube со слична ситуација од некое првенство. Оф топик, имам видено и тројка на кошаркарски (исто неважен) натпревар на истиот начин, со тотално губење компас...

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
De uno de otro de todo Leeeeooooo Mesiiiii!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

и овој гол исто така ми е еден од омилените ако не и најјј:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мене најшокантен ми беше... финалето на ЛШ...кога во последните мигови... Алмунија .. успеа да прими од мртов агол ужасно беден гол... ааау... нај голем шок тоаш иам доживеано...:tapp::nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom