Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Може некако да се направи некое копче на тастатурата да има одредена функција, пример кога ќе кликнам CapsLock да отвора Photoshop ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може некако да се направи некое копче на тастатурата да има одредена функција, пример кога ќе кликнам CapsLock да отвора Photoshop ?
Оди PROPERTIES на шорткатот и таму во Shortcut Key внеси си комбинација со која ќе се пушта програмата.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Некогаш кога пишувам компјутерот ми блокира и потоа буквите ги дава обратно, кога влезам во некоја игра копчињата W,А,S, D и некои други не работат, до што може да е ова?

Заборавив да прашам во претходниот пост. :/

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некогаш кога пишувам компјутерот ми блокира и потоа буквите ги дава обратно, кога влезам во некоја игра копчињата W,А,S, D и некои други не работат, до што може да е ова?

Заборавив да прашам во претходниот пост. :/
Провери со друга тастатура.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На Counter Strike, само на таа имам пробано немам други игри во компјутерот.
А кога пишуваш тука на кајгана, на MSN, Skype, Facebook.... исто ли ти прави?

Ако само на КАНТЕР.......... you get the point.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Исто е насекаде, да беше само на кантер немаше ни да пишувам овде. :)
Ако ти е на USB, пробај на другите влезови.

И пробај еднаш вака:
Уклучи TASK MANAGER, оди во табот PROCESSES и подреди ги по CPU тој што користи најмногу да е најгоре, и кога ќе ти се укочи пак така при пишување,
види кој процес е најгоре. Истово направи го пак и подреди ги по искористеност на рам, некој процес може да те зеза во позадина.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Пробувам да инсталирам игра и ми излегува error 0x80070643.Барав по гугл да видам шо е работата и гледам многу луѓе го имаат, нешто поврзано е со microsoft updates ама никако не можам да најдам како да го решам.Ако може некој да ми помогне нека каже.Фала

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробувам да инсталирам игра и ми излегува error 0x80070643.Барав по гугл да видам шо е работата и гледам многу луѓе го имаат, нешто поврзано е со microsoft updates ама никако не можам да најдам како да го решам.Ако може некој да ми помогне нека каже.Фала
Која игра и дали само таа игра?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
На школо го сменив проксито и ставив прокси од шпански сервер,и кога пробувам да сметнувам торент со Utorrent не го сметнува и цело време стои на 0% и Availability е цело црвено.Пробав со 3-4 различни торенти и за сите е истото.Хелп???

Kajgana Shop

На врв Bottom