- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 973
Може некако да се направи некое копче на тастатурата да има одредена функција, пример кога ќе кликнам CapsLock да отвора Photoshop ?
Оди PROPERTIES на шорткатот и таму во Shortcut Key внеси си комбинација со која ќе се пушта програмата.Може некако да се направи некое копче на тастатурата да има одредена функција, пример кога ќе кликнам CapsLock да отвора Photoshop ?
Провери со друга тастатура.Некогаш кога пишувам компјутерот ми блокира и потоа буквите ги дава обратно, кога влезам во некоја игра копчињата W,А,S, D и некои други не работат, до што може да е ова?
Заборавив да прашам во претходниот пост. :/
Сега пробав, и со друга тастатура прави вака.Провери со друга тастатура.
На Counter Strike, само на таа имам пробано немам други игри во компјутерот.Која игра?
А кога пишуваш тука на кајгана, на MSN, Skype, Facebook.... исто ли ти прави?На Counter Strike, само на таа имам пробано немам други игри во компјутерот.
Исто е насекаде, да беше само на кантер немаше ни да пишувам овде.А кога пишуваш тука на кајгана, на MSN, Skype, Facebook.... исто ли ти прави?
Ако само на КАНТЕР.......... you get the point.
Ако ти е на USB, пробај на другите влезови.Исто е насекаде, да беше само на кантер немаше ни да пишувам овде.
Која игра и дали само таа игра?Пробувам да инсталирам игра и ми излегува error 0x80070643.Барав по гугл да видам шо е работата и гледам многу луѓе го имаат, нешто поврзано е со microsoft updates ама никако не можам да најдам како да го решам.Ако може некој да ми помогне нека каже.Фала
Овде ти е добро објаснето(прво излегвит на гугл срч):F12010 и досега само на таа ^