Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
дај кажете некој сагламен антивирус ама да не е нортон зш ми истече лиценцата имав е сет ама нефункционира добро сега користам некој AutorunRemover ама нз колку е ефикасен
Еset Smart Security е моја препорака... Ако сааш да го спуштит ево ти линк и прочитај упатство пред да го снимиш ...
http://tinyurl.com/esetsmartsecurity

Кога гледам некој филм се случува да се исклучи дисплејот, тоа е нешто поврзано со штедењето на енергијата, како може да ја исклучам таа опција?
П.С. Се работи за Лап Топ :kafe:

Кога гледам некој филм се случува да се исклучи дисплејот, тоа е нешто поврзано со штедењето на енергијата, како може да ја исклучам таа опција?
П.С. Се работи за Лап Топ :kafe:
десен клик на десктоп
display properties>screen saver>monitor power> turn off monitor (plugged in)=never (или 3, 4, 5 часа...толку е доволно за филм)
а кога е на батерии (втора опција за монитор) по желба 5-10 минути

или истото го имаш во контрол панел>power options

десен клик на десктоп
display properties>screen saver>monitor power> turn off monitor (plugged in)=never (или 3, 4, 5 часа...толку е доволно за филм)
а кога е на батерии (втора опција за монитор) по желба 5-10 минути

или истото го имаш во контрол панел>power options
Многу благодарам ;)

Нема проблем, ени тајм...барем колку што знам, а не знам баш многу :)

Од интернетот.

на интернетот мислев

977206512.png

Правев документи едни во Word на оперативен систем Windows 7, па потоа ги префрлив на друг компјутер, каде има инсталирано оперативен систем Linux-EduBuntu. Е сега не ми ги отвара таму со таа програма OpenOffice 2.4. .
Што да направам, за да не ги куцам од ново?

Правев документи едни во Word на оперативен систем Windows 7, па потоа ги префрлив на друг компјутер, каде има инсталирано оперативен систем Linux-EduBuntu. Е сега не ми ги отвара таму со таа програма OpenOffice 2.4. .
Што да направам, за да не ги куцам од ново?

Да не ти е зачуван документот како .docx?

Зачувај го како Word 2003 па пробај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom