Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Може некако да се направи некое копче на тастатурата да има одредена функција, пример кога ќе кликнам CapsLock да отвора Photoshop ?

Може некако да се направи некое копче на тастатурата да има одредена функција, пример кога ќе кликнам CapsLock да отвора Photoshop ?

Оди PROPERTIES на шорткатот и таму во Shortcut Key внеси си комбинација со која ќе се пушта програмата.

Некогаш кога пишувам компјутерот ми блокира и потоа буквите ги дава обратно, кога влезам во некоја игра копчињата W,А,S, D и некои други не работат, до што може да е ова?

Заборавив да прашам во претходниот пост. :/

Некогаш кога пишувам компјутерот ми блокира и потоа буквите ги дава обратно, кога влезам во некоја игра копчињата W,А,S, D и некои други не работат, до што може да е ова?

Заборавив да прашам во претходниот пост. :/

Провери со друга тастатура.

На Counter Strike, само на таа имам пробано немам други игри во компјутерот.

А кога пишуваш тука на кајгана, на MSN, Skype, Facebook.... исто ли ти прави?

Ако само на КАНТЕР.......... you get the point.

А кога пишуваш тука на кајгана, на MSN, Skype, Facebook.... исто ли ти прави?

Ако само на КАНТЕР.......... you get the point.
Исто е насекаде, да беше само на кантер немаше ни да пишувам овде. :)

Исто е насекаде, да беше само на кантер немаше ни да пишувам овде. :)

Ако ти е на USB, пробај на другите влезови.

И пробај еднаш вака:
Уклучи TASK MANAGER, оди во табот PROCESSES и подреди ги по CPU тој што користи најмногу да е најгоре, и кога ќе ти се укочи пак така при пишување,
види кој процес е најгоре. Истово направи го пак и подреди ги по искористеност на рам, некој процес може да те зеза во позадина.

Пробувам да инсталирам игра и ми излегува error 0x80070643.Барав по гугл да видам шо е работата и гледам многу луѓе го имаат, нешто поврзано е со microsoft updates ама никако не можам да најдам како да го решам.Ако може некој да ми помогне нека каже.Фала

Пробувам да инсталирам игра и ми излегува error 0x80070643.Барав по гугл да видам шо е работата и гледам многу луѓе го имаат, нешто поврзано е со microsoft updates ама никако не можам да најдам како да го решам.Ако може некој да ми помогне нека каже.Фала

Која игра и дали само таа игра?

На школо го сменив проксито и ставив прокси од шпански сервер,и кога пробувам да сметнувам торент со Utorrent не го сметнува и цело време стои на 0% и Availability е цело црвено.Пробав со 3-4 различни торенти и за сите е истото.Хелп???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom