Помош, софтверски проблеми и совети

M

Mr.InF3ction

Гостин
Имам две прашања. Незнам за првово дали темава е прикладна. Ми треба key за Office 2003, ако може некој да ми прати по пп.

Второ, инсталирав Sound Forge 9.0, ми побара задолжително да инсталирам Microsoft .NET Framework 2.0. Дали мојт да напрајт проблеми за понатака пошо гледам се инсталират во C\Windows? Или немат гајле да фурам?
1.пратено преку пп...
2.инсталирај не прави проблеми ... исто така бара и Microsoft Visual C++ најверојатно го имаш тоа..фурај си без гајле

M

Mr.InF3ction

Гостин
[Palancanac];2935587 напиша:
za mojot problem neso pojasno ke moze nekoj link za zgolemuvanje i namaluvanje format na sliki ke moze?? plis
onOne Genuine Fractals PrintPro...треба да имаш фотоштоп....а форматот можеш со фотошоп отвараш сликата и правиш save as.. и било кој формат од тие што фотоштоп овозмужува(јpeg, png, tiff, bmp ,pcd, gif,и уште многу други)
линкот за софтверот преку пп

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ај ако не си најавен како администратор, земи најави се како таков и види дали ќе ја имаш ран командата. и пробај систем ристор:smir:
Kако админ сум. Немам направено друг јузер освен тој. А како беше за систем ристор ?

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
незнаев кај да го поставам овај пост па тука го ставив: спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
незнаев кај да го поставам овај пост па тука го ставив: спуштив и инсталирав една игра и ми бара cd, се праеше некако со deamon tools само незнам како, дали можи некој да ми кажи како да ја пуштам?
Симни си crack.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Префрли се во подфорум Игри :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.176
Ајде некој ако сака да ми најди flv player for java mobile? :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Насекое ми јавува Интернет Експлорерот don't send ерори, иако воопшто не го користам, и во task manager, има едно 15-тина iexplore.exe во processes, и исто толку drwtsn32.exe. Шо е работава?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
ц.

Еј што е проблемов, кога ке флезам на интернет пример на кајгана на секој клик на страницата било каде или на тема ми излегува едно прозоче насловот му е Warning:Low Memory а одоздола пише : A script on this page has been stopped due to a low memory condition. Ако е за меморија во компјутерот имам 1 ипол гига слободно, не е можно така ... и кога ке ми излезе се пораметува страницата сичко се измешува. Помош ??

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Еј што е проблемов, кога ке флезам на интернет пример на кајгана на секој клик на страницата било каде или на тема ми излегува едно прозоче насловот му е Warning:Low Memory а одоздола пише : A script on this page has been stopped due to a low memory condition. Ако е за меморија во компјутерот имам 1 ипол гига слободно, не е можно така ... и кога ке ми излезе се пораметува страницата сичко се измешува. Помош ??
Мозила? Пак ја багуваа :S Користи друго додека ја средат т.е апгрејднат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom