Тhis operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer.Stisni WINDOWS + R (toa kopceto so windows logoto)
Izgleda imas virus.. i kaj eden drugar vaka pravese mnogu raboti mu se izgubija.. mu se izgubi run comandata vo start, vo task menager vo file new task, i mnogu zaebancii mu se pravea niz kompjuterot i morase format .. :SТhis operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer.
Еве што излегува.
Реинстаирај го пребарувачот види дали ќе се среди. Исто скенирај за вируси и биди сигурен дека ти е чист оперативниот систем.![]()
јас имам проблем со фајрфокс! кога ке ја отворам страната за да симнам iTunes или на ФБ за да играм покер ми се појавува ова и кога ке стиснам Send Error Report или Don't Send ми се гаси фајрфоксот! ако може некој да ми помогне![]()
Start->Control Panel-Religional and Laguages->Keyboard and Languages->Change Keyboards,и во Default Input Language смени го MKСакам да го стам прво Англискиот јазик долу во "language bar". Не кога ќе го уклучам компјутеров(или некоја програма) да е прво Македонскиот, туку прво да е Англискиот.
Можно е? :smir:
Можно е да има проблем со флешот. Прво во тоа Send/Don't send прозорчето кликни на click here, и види што пишува.јас имам проблем со фајрфокс! кога ке ја отворам страната за да симнам iTunes или на ФБ за да играм покер ми се појавува ова и кога ке стиснам Send Error Report или Don't Send ми се гаси фајрфоксот! ако може некој да ми помогне![]()
6.1 (build 7600.16385.090713-1255http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7#cite_note-0)Може некој да ми кажа која е најновата Build верзија на Windows 7 пошо сакам да го инсталирам најновиот на лаптопот? BTW ке работат ли пак драјверите од Vista на Windows 7 бидејќи на една од претходните Build верзии ми работеше на тие драјвери одлично?
Ке мозе некој да ми казе како да го сменам текстот во во она кога се уклуцува компјутерот кај со писува windows xp мене ми писува таму несо друго и сакам да вратам да ми писува тоа windows xp ... МОЗНО Е ?:smir:
Ај ако не си најавен како администратор, земи најави се како таков и види дали ќе ја имаш ран командата. и пробај систем ристор:smir:Тhis operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer.
Еве што излегува.
Благодарам...:smir:6.1 (build 7600.16385.090713-1255http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7#cite_note-0)
(2009-07-22; 58 days ago) работат драјвери наменетети за Windows 7 за тие што нема се користат за Vista и не би требало да имаш проблеми.