Помош, софтверски проблеми и совети

M

Mr.InF3ction

Гостин
не знам ако мислиш дека е лесно само да ставиш текст..еден квадрат или било каков предмет ... едно светло и рендерираш:XD:
не е баш лесен програмот...за џабе не е и скапо..еден прост предмет да го купиш од нет е од 20 до 150 долари ако не и повеќе се разбира зависи од предметот што е..

B

BELIEVE ME

Гостин
абе науцив и да анимирам. знам и планини да права.
гледај од хелп кај што ти е програмот.
лесно и свет се прават.
авиони.
само ти викам дека ми требат овие што се потребни.
заедно со програмат си идат неколку предмети, сцени , музика за анимации.
ама кај мене ги нема.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
имав понуда ама ја одбив малце ми беа 1 милион за толкав труд :):):):)
стварно ај ако има некој да ги испрати на skype.

зашто кога идам кај листата на пријатели пиша не си ми пријател.

изгледа лошо прашав.
ми беше зборо пошто во my documents koga ida ги нема ниту музика ниту сцени, ниту слики итн. ако може некако да ги свала од некаде да дадете линк.
отидов во help во програмата и пишува дека треба да ги инсталирам од цд од кај сум инсталирал програмата .
а мене ми е програмата даунлодира од rapidshare.
ај ако може help.
Ти да не си од Гевгелија? Само таму користат Скајп луксузно:haha:Забегаф оф топик УПМ:kesa:

M

Mr.InF3ction

Гостин
абе науцив и да анимирам. знам и планини да права.
гледај од хелп кај што ти е програмот.
лесно и свет се прават.
авиони.
само ти викам дека ми требат овие што се потребни.
заедно со програмат си идат неколку предмети, сцени , музика за анимации.
ама кај мене ги нема.
па тоа ќе си ги купиш..т.е кога ќе го купиш програмчето ти идат и тие гратис..инаку имаш по интернет maps, materiallibraries барај малце на гугл

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Aj be ke mi najt nekoj kod za windows Vista gamer Nvidia
edition

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
филм ДВД Рип го ставам на ЦД и го пуштам на ДВД со претходно ставен Македонски превод, ама преводот ич не се чита, како некои цртички е цел, а на компјутер си има нормален превод. аа ако ставам пр: Хрватски превод (на латиница) си го има..
Помош!!!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
филм ДВД Рип го ставам на ЦД и го пуштам на ДВД со претходно ставен Македонски превод, ама преводот ич не се чита, како некои цртички е цел, а на компјутер си има нормален превод. аа ако ставам пр: Хрватски превод (на латиница) си го има..
Помош!!!
Џонсон .. оди во control panel >regional i language options> na tabot Advanced odberi Makedonski jazik ..klikni OK ili apply .. napravi restart i gotovo e

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
лошото е што Zoom Player не ги препознава песните! Мора да слушам или преку FLV Palyer или преку Gom Player:smir:

Ги препознава секој плеер ..само стави кодек ..и ондак то :helou:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
вака еден другар има земено нов монитор и има наместено резолуција 1440х900 и кога ќе приклучиигра на пример њорлд оф воркрафт резолуцијата сама се изместува. дали некој има решение за овој проблем?:smir:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
вака еден другар има земено нов монитор и има наместено резолуција 1440х900 и кога ќе приклучиигра на пример њорлд оф воркрафт резолуцијата сама се изместува. дали некој има решение за овој проблем?:smir:
некој???:(

Kajgana Shop

На врв Bottom