Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
ми чита, филмови што ги имам купено од ДВД-тека со МКД превод нема проблем, а овие што ги симнувам по 700мб не чини МКД преводот
Епа на тие што ги купуваш преводите се залепени на филмот а на овие не го лепиш затоа е така:toe:

Абе не едно...1000 УСБ имам сменето..Не е до него...Нешо софтверски проблем ми прави...

1000 различни USB си ги пробал на твојот компјутер, или твоето USB на 1000 различни компјутери?

Пробај го на друг РС!

И оди во SAFE MODE и таму види дали ќе ти работи USB.

Instalirav windows vista gamer nvidia edition i se e super za mo igrive zafrkavat nesto gta iv i cs gi install ama zafrkavat evo sliki aman pomos

Instalirav windows vista gamer nvidia edition i se e super za mo igrive zafrkavat nesto gta iv i cs gi install ama zafrkavat evo sliki aman pomos

Ај сега бриши го тоа гамер едитион!:vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

Реков јас..кога ќе го инсталираш дека нови 1000 проблеми ќе прашаш.....
Кој ти е крив кога не слушаш!:pos2::pos2:

Инсталирај си или Обична Vista оргиналната или Vista Black Edition оваа Што е black e 100 пати по добра oд оргиналната рам зима како кај XP 200 МБ

Pa so znam instalirav jas i pisese windows gamer black edition nesto mi zemase pomalku ram od obicnava vista ama igrite ne mi se igraa nesto error

незнаев кај да се обратам па ај тука ...

Значи имам дома песна мп3 формат,сакам да ја качам на јутуб и да има само една слика со роденден нешто. Сликата ја симнав,пробав преку windows movie maker да напраам нешто ама се снима како фајл wmm. и не бидува да се качи. Да ми објасни некој поконкретно како што или да се нафати да го напраи ? :)

Значи имам дома песна мп3 формат,сакам да ја качам на јутуб и да има само една слика со роденден нешто. Сликата ја симнав,пробав преку windows movie maker да напраам нешто ама се снима како фајл wmm. и не бидува да се качи. Да ми објасни некој поконкретно како што или да се нафати да го напраи ? :)
Еми не ја снимаш како што треба, треба да ти излезе wmv формат ако не се лажам:vozbud:

брат ти земи Total Video Converter конвертирај у .flv....и то:XD:

Еми не ја снимаш како што треба, треба да ти излезе wmv формат ако не се лажам:vozbud:
just for once.... кажи нешто кога знаеш :toe::ha:

Имам виста и имам многу процеси кој што се активирани во таск менаџерот.
Ај кажете некоја добра , веќе испробана програма со која може трајно да се исклучат непотребните процеси што се активирани.

Имам виста и имам многу процеси кој што се активирани во таск менаџерот.
Ај кажете некоја добра , веќе испробана програма со која може трајно да се исклучат непотребните процеси што се активирани.

start - run - msconfig - startup

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom