Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
А бе однеќе нешто саве2пц нешто.....еве недела дена чекам и ништо се инати нешто не сака да симнува.....има неокј проблем со него????
да и кај мене и кај никого не симнува...земи internet download manager добар е над секое клипче имаш за да симнеш..или пак со real player:XD:

да и кај мене и кај никого не симнува...земи internet download manager добар е над секое клипче имаш за да симнеш..или пак со real player:XD:

Симнав ова ама ова симнува во Flv формат:uvo:

И што е тука лошото?
па ако е песна најверојатно се појавува со црна слика и песната си пее......исто и save2pc прави така ги симнува у .flv...после ги конвертира..има вграден конвертор...земи Total Video Convertor и уживај

го реинсталирав виндоусот и сеа ми се јави еден проблем, изгледа од некој апдејт мајкрософт ми фатиле дека виндоусот не ми е валиден и сеа доле во десниот агол имам едно како проѕирно и на него пишува You may be a victim of software counterfeiting. "This copy of Windows did not pass genuine Windows validation. ask for . genuine - Microsoft software". има ли некој трик да избегнам повторно реинсталирање или нешто хелп ?? фала поздрав

preku јутјуб napisi how to delete windows Genuine on vista nekako napisi vazno ke najs i taka kaj mene bese ednas taka naprev i ne se pojave

Aj be ke mi najt nekoj kod za windows Vista gamer Nvidia
edition

средив со тоа сеа ме интересира да прашам знае ли некој да ми каже како се инсталираат gadgets за windows slidebar?? поз

средив со тоа сеа ме интересира да прашам знае ли некој да ми каже како се инсталираат gadgets за windows slidebar?? поз

Ги симнуваш од тука и ги инсталираш. Ќе се снајдеш (освен ако си на ХР)

на XP сум :/ тоа значи дека неможам да додавам?

Инсталирај си Google Desktop, тоа ти е најблиску до Sidebar Gadgets од Vista / 7. И таму имаш многу геџети за избор.

ako може некој да даде сцена за 3d max 2010 сум ја избрисал таа што е постоечката па немога да почна да права.
а како информација програмата ич не била тешка.и свикнав за два дена.

ako може некој да даде сцена за 3d max 2010 сум ја избрисал таа што е постоечката па немога да почна да права.
а како информација програмата ич не била тешка.и свикнав за два дена.

Ти да не ги правеше ефектите за Terminator 4: Salvation?

имав понуда ама ја одбив малце ми беа 1 милион за толкав труд :):):):)
стварно ај ако има некој да ги испрати на skype.

зашто кога идам кај листата на пријатели пиша не си ми пријател.

изгледа лошо прашав.
ми беше зборо пошто во my documents koga ida ги нема ниту музика ниту сцени, ниту слики итн. ако може некако да ги свала од некаде да дадете линк.
отидов во help во програмата и пишува дека треба да ги инсталирам од цд од кај сум инсталирал програмата .
а мене ми е програмата даунлодира од rapidshare.
ај ако може help.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom