Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пратено... и ако не знам која верзија :ha:ми треба клуч за SAVE TO PC PRO
Еми врати га пак тааЗошто на Мозилата кога имам отворено 2-3 tabs,некогаш ми се разделуваат и се отвараат како посебни прозорци долу? Пример имам фејсбук и форумов отворено на еден прозор и кога ке се разделат ми стануваат 2 прозори и на едниот посебно форумот,на другиот фејс? Ова ми се случува на новава мозила,на претходната верзија го немав овој проблем.
Зошто на Мозилата кога имам отворено 2-3 tabs,некогаш ми се разделуваат и се отвараат како посебни прозорци долу? Пример имам фејсбук и форумов отворено на еден прозор и кога ке се разделат ми стануваат 2 прозори и на едниот посебно форумот,на другиот фејс? Ова ми се случува на новава мозила,на претходната верзија го немав овој проблем.
Расчепкај во Preferences.
и кај мене така прави... уствари сам го правиме..кога го вчечш некој таб и го спуштиш некаде подолу од Navigation Bar .. се отвата у нов прозор страницата...Еми врати га пак таа:haha:
хммм зошто на мене на 3.5.2 не ми прави така?и кај мене така прави... уствари сам го правиме..кога го вчечш некој таб и го спуштиш некаде подолу од Navigation Bar .. се отвата у нов прозор страницата...![]()
па можеби си го исклучил тоа опција .....хммм зошто на мене на 3.5.2 не ми прави така?![]()
не сум чепкал ништо како е инсталирана така епа можеби си го исклучил тоа опција .....
епе не знам ти си исклучокне сум чепкал ништо како е инсталирана така е![]()
Зошто на Мозилата кога имам отворено 2-3 tabs,некогаш ми се разделуваат и се отвараат како посебни прозорци долу? Пример имам фејсбук и форумов отворено на еден прозор и кога ке се разделат ми стануваат 2 прозори и на едниот посебно форумот,на другиот фејс? Ова ми се случува на новава мозила,на претходната верзија го немав овој проблем.
Пратено по ПП:back:Ako mozit torrent ili nesto drugo za windows vista gamer nvidia edition ,a i da e compresiran po moznost
Пратено по ПП:back:
ми треба клуч за SAVE TO PC PRO
пратено... и ако не знам која верзија :ha: