Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто на Мозилата кога имам отворено 2-3 tabs,некогаш ми се разделуваат и се отвараат како посебни прозорци долу? Пример имам фејсбук и форумов отворено на еден прозор и кога ке се разделат ми стануваат 2 прозори и на едниот посебно форумот,на другиот фејс? Ова ми се случува на новава мозила,на претходната верзија го немав овој проблем.

Зошто на Мозилата кога имам отворено 2-3 tabs,некогаш ми се разделуваат и се отвараат како посебни прозорци долу? Пример имам фејсбук и форумов отворено на еден прозор и кога ке се разделат ми стануваат 2 прозори и на едниот посебно форумот,на другиот фејс? Ова ми се случува на новава мозила,на претходната верзија го немав овој проблем.
Еми врати га пак таа:toe::haha:

Расчепкај во Preferences.

Расчепкај во Preferences.

Разгледав и не најдов нешто како ова,освен тоа ПРЕДУПРЕДИ МЕ КОГА ОТВАРАЊЕТО ПОВЕКЕ ЈАЗИЧИЊА МОЖЕ ДА ГО ЗАБАВИ Firefox.:toe:

и кај мене така прави... уствари сам го правиме..кога го вчечш некој таб и го спуштиш некаде подолу од Navigation Bar .. се отвата у нов прозор страницата...:toe:
хммм зошто на мене на 3.5.2 не ми прави така?:vozbud:

не сум чепкал ништо како е инсталирана така е:toe:
епе не знам ти си исклучок

image34.png

ете брат инстлирај ова тука
направи опција вака

image35.png

и то :XD:

Ako mozit torrent ili nesto drugo za windows vista gamer nvidia edition ,a i da e compresiran po moznost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom