Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
вака еден другар има земено нов монитор и има наместено резолуција 1440х900 и кога ќе приклучиигра на пример њорлд оф воркрафт резолуцијата сама се изместува. дали некој има решение за овој проблем?:smir:

Ај кажи некоја игра што не се мењава резолуцијата на пуштање на играта

Џонсон .. оди во control panel >regional i language options> na tabot Advanced odberi Makedonski jazik ..klikni OK ili apply .. napravi restart i gotovo e
нема веза ова што му го кажа:haha: Тоа е до ДВДто не чита Кирилица едноставно:toe:

вака еден другар има земено нов монитор и има наместено резолуција 1440х900 и кога ќе приклучиигра на пример њорлд оф воркрафт резолуцијата сама се изместува. дали некој има решение за овој проблем?:smir:
Епа резолуцијата на играта е изгледа помала за тоа ...:toe:

филм ДВД Рип го ставам на ЦД и го пуштам на ДВД со претходно ставен Македонски превод, ама преводот ич не се чита, како некои цртички е цел, а на компјутер си има нормален превод. аа ако ставам пр: Хрватски превод (на латиница) си го има..
Помош!!!
па ДВДто не ти чита Кирилична подршка:tapp:

Дечки дајте сериал (или крак/активатор) за АutoCAD 2007.
пс: ИТНО!!!

Браќа ај ве молам за помош-Еве шо ми се појавува кога ке ставам нешто на USB на лаптопо на виста:
One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned and Windows does not recognize it.For assistence and solving this problem click this message....И кликам на пораката и ми вика:

Try reconecting the device.If windows still does not recognise it,replace the device....
Милион пати го имам вадено и пак ставано , па преместувано на сите УСБ портови и пак ништо.....Ако некој знае нека помага оти нервите ми се при крај...Ке лета низ прозор....

Мислев дека е вирус и ја преинсталирав вистата...Ама пак ништо...Не е ни до то...

Браќа ај ве молам за помош-Еве шо ми се појавува кога ке ставам нешто на USB на лаптопо на виста:
One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned and Windows does not recognize it.For assistence and solving this problem click this message....И кликам на пораката и ми вика:

Try reconecting the device.If windows still does not recognise it,replace the device....
Милион пати го имам вадено и пак ставано , па преместувано на сите УСБ портови и пак ништо.....Ако некој знае нека помага оти нервите ми се при крај...Ке лета низ прозор....

Мислев дека е вирус и ја преинсталирав вистата...Ама пак ништо...Не е ни до то...
A USB то си го пробал на друг компјутер одкако почна да ти прави проблеми?

A USB то си го пробал на друг компјутер одкако почна да ти прави проблеми?

Абе не едно...1000 УСБ имам сменето..Не е до него...Нешо софтверски проблем ми прави...

А на вистата инсталираше драјвери за матична (universal bus traveler - USB) ?

Брат прво беше се во ред...Многу време не ми беше форматиран лаптопо и помислив дека е од вируси.....Незнам шо му стана..Значи се фино работеше т.е. е имало ваљда инсталирано то шо го викаш...А сеа несака :nerv:

Брат прво беше се во ред...Многу време не ми беше форматиран лаптопо и почна тоа да го прави од никаде....Незнам шо му стана..Значи се фино работеше т.е. е имало ваљда инсталирано то шо го викаш...А сеа несака :nerv:
Епа најди си драјвери инсталирај фулл, од графичка/матична/звучна(евентуално) и после пробај пак...
Побарај си ги деловите на интернет и симни ги најновите драјвери за Виста

Ај уште само ова...Графичката и звучната видов кои се,ама матичната како да видам каква е и дали имам(најверојатно немам ко шо викаш ти) Universal bus traveller инсталирано...??

Епа најди си драјвери инсталирај фулл, од графичка/матична/звучна(евентуално) и после пробај пак...
Побарај си ги деловите на интернет и симни ги најновите драјвери за Виста
каква врска има USB со графичка и звучна...

а ти брат.. иди
start>run>dxdiag..и види таму што ти пишува у system model и види каква плоча имаш...

каква врска има USB со графичка и звучна...

а ти брат.. иди
start>run>dxdiag..и види таму што ти пишува у sysyem model и види каква плоча имаш...
Нема врска ама кога веќе нема драјвери и го средува компјутерот нека го среди до крај...

Модело е Amilo Li 1718...Ама за таа пуста виста нема никаде драјвери..Само за XP....Ако знаете страница од кај може да се симне кажувајте...

па ДВДто не ти чита Кирилична подршка:tapp:
ми чита, филмови што ги имам купено од ДВД-тека со МКД превод нема проблем, а овие што ги симнувам по 700мб не чини МКД преводот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom