- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
браво за сите фанови кој успеале да регистрираат здрузенија.
Има, во Ресен.Lele ve molam ako ima fan klub na Manchester United kazete mi....!!!!!!!!!!!!
Друже и на Баерн фанклубот е официјален, регуларно си е заведен како официјален фанклуб на Баерн во Македонија и тоа од 11.11.2000 год.Официален е само Арсенал-Македонија во Скопје.
Сега и Милан нешто формира.. а можеби и се готови.:helou:
Можете да проверите на Арсенал.ком во Супортерс Клуб.
Супер ете и трет официјален.Друже и на Баерн фанклубот е официјален, регуларно си е заведен како официјален фанклуб на Баерн во Македонија и тоа од 11.11.2000 год.
Кој не верува еве му линк
http://www.fcbayern.t-home.de/en/company/company/fanclubs/index.php
Само проблемот кај нас е што навивачите на Баерн во Македонија седат само дома и навиваат само пред ТВ или од пред компјутер несакаат да изградиме вистински фанклуб, па така само петорица се собираме активно.
Доколку има уште некој кој сака да се зачлени, слободно нека ме контактира преку пп.
Официјален Фан Клуб, мислам дека нема.А има од Челзи? Ако има пишете.
И во скопје има Челзи Паб. :smir:Абе ваљда има и на Челзи фан клуб пошо знам дека имаат доста поддржувачи и навивачи .. а ко шо знам во Гевгелија имаат отворено и паб на Челзи
Тоа значи дека сепак Челзи се доста познати и популарни кај нас така да ... мора да имаат фан клуб:smir: . [за кратко време ќе дознаам за сигурно]И во скопје има Челзи Паб. :smir:
Imas potpolna podrska od mene ....Има ли нешто за Јувентус. Ако може да ми најдете да видам што е потребно за отварање фан клуб