Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Интер - Челзи
Уште 60 минути(секунди)до крајот на првото полувреме:kesa:

а дали некој го слушна игорче коа рече шкотскиот репрезентативец БЕЛАМИ:tapp:

Го слушнавме :) а и цел натпревар викаше како бил под казна што одбил да тренира дополнително едно 5-6 пати го кажа во тек на натпреварот а ового го ставија во игра :) .

Aли овај со 60минутно продолжение фаворит ми е :).

Го слушнавме :) а и цел натпревар викаше како бил под казна што одбил да тренира дополнително едно 5-6 пати го кажа во тек на натпреварот а ового го ставија во игра :) .

Aли овај со 60минутно продолжение фаворит ми е :).

[FONT=&quot]Is believed to have been told to stay away from the club for three months by Roberto Mancini after an alleged confrontation between the pair at the club’s training ground on Wednesday (Feb 17). Bellamy, who would have been doubtful due to a flare-up of his long-standing knee injury, is believed to have refused to do extra training that was wanted by Mancini[FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]who decided to banned him from team.

:toe::toe::toe:[/FONT]

[/FONT]

"Гол на Рисе и загарантиран пласман на Рома во следната фаза... (бла бла тука зборува нешто и) добар гол на РЕЈЕС, познат е Ризе по таквите шутеви."

:pop:

A Hafneks (Hoefkens)?! :vozbud: Ludilooo. Sto pati go kaza na utakmicata.

A i ne mozese nikoj od Kanal 5 da nauci deka Standard e od Belgija, Salzburg od Avstrija i deka Belgijcite odat ponatamu. :toe:

"Гол на Рисе и загарантиран пласман на Рома во следната фаза... (бла бла тука зборува нешто и) добар гол на РЕЈЕС, познат е Ризе по таквите шутеви."

:pop:
Да не заборавиме,на НОРВЕЖАНЕЦОТ РЕЈЕС..Мани шо Рисе не е Рејес,па ни Рејес не е од Норвешка :pos2:

Пон Рајт ФИлипс настапувал за Челзи од 2005 до 2008 МИНУТА
И Иванович ќе оди во тандем со ЧЕЛЗИ на центрaлните бековски позиции зашто Белети е десно.

Made(Told) by IgorChe

денес игорче имаше свој ден
малуда му подава на микле и игор вика:малуда...простете микел малуда е повреден заедно со есиен.....:tapp:

Изгледа им здокурчи и на тие од Сител, па му ги исклучија едно време мониторите за да неможе да коментира :pos2::pos2: :tapp:

И да видиме, фаул на Ричардс на самата линија од шеснаесетникот, да ја видиме одлуката на судијата, сантиментри се во прашање ... ( гледа репетиција каде апла пола метар е оддалеченост ) ... од повторената снимка се гледа дека сепак фаулот е направен половина метар oд шеснаесетникот, но и вака сантиметри се во прашање. :)

Режија, имам проблем со сликата, ми дава само тон но немам слика, незнам како е кај вас драги гледачи но еве, јас и вака ке се обидам некако да коментирам (по ова 5 минути владееше тишина ).

Излеа Игорче не знае дека освен минута има и други единици за мерење на времето.

Иначе овој Зоран рече на Британија стадиумот или ми се причини само?

Ко ќе го слушам како коментира овој Зоран ми се одмилува фудбалот у пм.:uvo:
Ко заклан зборува.:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom