- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 725
- Поени од реакции
- 218
da.Prvo u SR pa u SK i mislam oti ke beh mnogu dobar(i drugite taka vikaa) ama edna povreda,pa aj uste edna i aj fajront aktivno.Tuku aj nogo informacii da ne davam,poarno e koa sum Babarabatin
Kaa Grand Hil.Mala sala.Aj pozdravda.Prvo u SR pa u SK i mislam oti ke beh mnogu dobar(i drugite taka vikaa) ama edna povreda,pa aj uste edna i aj fajront aktivno.Tuku aj nogo informacii da ne davam,poarno e koa sum Babarabatin
Strumica dobi do KFM uste osum dena vreme.Dokolku za ovie osum dena ne se najdat sredstva Strumica i oficijalno ke bide isklucena od natprevaruvanjeto
И месец дена да им дадат..пак исто..џабе е се..по 17 години..остнавме без кошарка...Можеби догодина..:wink:Strumica dobi do KFM uste osum dena vreme.Dokolku za ovie osum dena ne se najdat sredstva Strumica i oficijalno ke bide isklucena od natprevaruvanjeto
Море надежта последна умира од кај знаиш може во последен момент ќе испадне нешто.И месец дена да им дадат..пак исто..џабе е се..по 17 години..остнавме без кошарка...Можеби догодина..:wink:
Шо ќе испадне бе..жт вк...Море надежта последна умира од кај знаиш може во последен момент ќе испадне нешто.
:pos2: дада. Жт вк пн бј ке испадне:pos2:Шо ќе испадне бе..жт вк...
Жално е што дури сега почнувате да се помирувате со реалоста.Жално.
Касниш со инфото..веќе го разгледавме прашањето..одговорот е жт вк..:pos2:na stumica i dale 8 dena rok da kaze dali ke stane vo prva liga
pa neznam dali kasnam ili ne mene vecerta koga ja pisav informacijata mi ja kazaa luge od kfmКасниш со инфото..веќе го разгледавме прашањето..одговорот е жт вк..:pos2: