Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Aј жити господот што може да ти суди преведи го ова парче текст што твојот мизерен мозок го смислувал цел ден денес....Чисто и ние образованите граѓани да видиме што нашите веќе бивши конкуренти имаат да кажат...

Тоа на аватар што ти е.....Прво себеси види се па после збори за понежниот пол...

Ај сеа, позз до тебе , легни си сеа пошо утре е нов ден,ново копање,ново аргатење,нова земја што ќе ти се залепи под ноктите ...

П.С. Да се надоврзам само уште на твојава последна реченица која единствено ја разбрав од целиот пост.....

3
2
1

ААААААУУУУУУУУУУУ !!!!!!!!!!!!!!

Е ќе ни викате АААААААААААУУУУУУТ кога ве тепаме 50ска ... :kesa::kesa::kesa: Како 1 , 2 и 3 не ни ме знаеш :pos2::pos2::pos2: Така да не пишејте досадни станаате ...

Е ќе ни викате АААААААААААУУУУУУТ кога ве тепаме 50ска ... :kesa::kesa::kesa: Како 1 , 2 и 3 не ни ме знаеш :pos2::pos2::pos2: Така да не пишејте досадни станаате ...

ne e aut, tuku e auuu i ne mozete da ne tepate 50 so cvetkov i zaev :helou:

ne e aut, tuku e auuu i ne mozete da ne tepate 50 so cvetkov i zaev :helou:

50 не со тие ама 15-20 секако... 50 немора ја примивте веке еднаш сред скопје сред аеродром .. .2 пат ке биде понижувачки,ептен срамно.. :toe:

50 не со тие ама 15-20 секако... 50 немора ја примивте веке еднаш сред скопје сред аеродром .. .2 пат ке биде понижувачки,ептен срамно.. :toe:

ako igrate u prva liga vie ni torus nema da go tepate!!! vidi po bolno e da izgubis doma utakmica vo posledna sekunda i toa eden razlika , a prito da vodis 19 na poluvreme :helou:

иЗгубивме 1 разлика во последната секунда,не тепавте тука 1 разлика но кој отиде во финале?
Нели е болно да изгубиш 50 разлика дома ? нели е болно да немаш титула 20 години а ? знам дека боли но надевајте се.. ке стигне кога тогаш...

иЗгубивме 1 разлика во последната секунда,не тепавте тука 1 разлика но кој отиде во финале?
Нели е болно да изгубиш 50 разлика дома ? нели е болно да немаш титула 20 години а ? знам дека боли но надевајте се.. ке стигне кога тогаш...

Нели е болно да немаш клуб ????:bip::bip::bip:

Аман бе луѓе...нели ви стана досадно се едно те исто..немаш клуб, 50 разлика пораз, немате титула,немате навивачи...стрпете се уште малку ако навистина нема клуб ќе нема ни тема...Марко..:nenene:

Аман бе луѓе...нели ви стана досадно се едно те исто..немаш клуб, 50 разлика пораз, немате титула,немате навивачи...стрпете се уште малку ако навистина нема клуб ќе нема ни тема...Марко..:nenene:

Шо бе ја ???? Ко ја да почнав па сеа да сум крив....

Врати се неколку страни назад и ќе видиш дека фино прашав со што располага Струмица во моментов и исто ќе видиш кој почна со 50-те разлика,титулата...Па нема сигурно да седам мирен и да дозволам некој да плука по нас...

Цццц..како во прво одделение ее...:pos2::pos2:Реков смирете се уште малце..

Ако не сакате ние да ги спомнуваме тие 50 разлика не питувајте секојден имате ли тим имате ли тим..досадни сте .. ако има нешто ново ке бидете известени.:toe:

Ако не сакате ние да ги спомнуваме тие 50 разлика не питувајте секојден имате ли тим имате ли тим..досадни сте .. ако има нешто ново ке бидете известени.:toe:

Не прашувам секој ден...Еднаш прашав и не се сеќавам дека добив конкретен одговор па затоа сеа потсетив само...

Ај сеа ќе уживаме до мини-трансфер рокот...

Не прашувам секој ден...Еднаш прашав и не се сеќавам дека добив конкретен одговор па затоа сеа потсетив само...

Ај сеа ќе уживаме до мини-трансфер рокот...

Znae li nekoj koga pocnuva mini preodniot rok?Lani bese od 25 Avgust do 1 Septemvri mi se cini...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom