Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ја до првенствово незнаев кој е игорче, оти не фаќам сител и фудбал си гледам на други сервери. Си викам кој е овој Игорче од сител и сега го видов кој бил. :pos::pos:

Загина некој таму...Падна монитор таму врз некој од колегите.. но тоа е небитно.

:pos::pos::pos:

Аман најдете исечок од овој дел од коменаторското доживување што вчера ни го приреди маестро Игорче!

„Врбица Стефанов оди на соло акција... ииииииии... како Соколов се бореше Гечевски, не успеа да сигне до топката. (сега животински, како да тера овци по планина :pos2:) ииииииииииииииииииииииииииии, тооооооооооооооооааааааааааа, фантастична блокада на Перо Антич веќе шеста, односно простете на Тодор Гечевски веќе шеста за нашиот тим.“ :pos2::pos2::pos2:

Нека продолжи вака со коментирањево, нека не се штеди, еднаш се оди на Европско. :pos:

Ѕвер е Игорче бе..:pos::pos::pos:

Губиме од грците 15 разлика и еден од нашиве прави блокада и овој пукна од радост.."kaква блокада од ....." почна да писка таму...А ние губиме 15 разлика :nesvest:

Вечер на Норвешка-Македонија очекувајте многу испади. :helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

Има некој добра фотка од Игорче? :)

Има некој добра фотка од Игорче? :)

Еве ја легендата. :pos2:

3248.jpg

Незнам кој, али некој коментатор од Сител кажа: Купот на Ањелка.

Кога Хрватите ни направија пресврт, Игор вели: 5 поени предност за Хрватите во одлучувачката трета четвртина. Кај бев нервозен уште тој ми фалеше.

Хрватот денес ме умре од смеење.

Вика замислете колку сме јаки сега, а колку ќе бевме да го имавме нашиот американец. И вика после. Сите живи репрезентации плус бугарите имаат амеркиканец во екипата.:pos:

А што е уствари pick'n'pop? :tv:
Мислам се вика pick `n roll , акција на плејмејкерот и центарот.Ако мислеше на тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom