Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Загина некој таму...Падна монитор таму врз некој од колегите.. но тоа е небитно.

:pos::pos::pos:

Од таму шутирај колку сакаш... АИИИИИ! КАКО БЕ КОЛКУ САКАААШ!

Легенда која оди. Просто неверојатно.

Тоа со кокошката, и слепа кокошка ќе убоде нешто како беше?:pos:

Загина некој таму...Падна монитор таму врз некој од колегите.. но тоа е небитно.

Леле како сум се смеел на ова, овај ненормален е

"му паддна на глава монитор....

Петта тројка за Израел, 3 од 3.
Каде виде лична тука жити се?
И сега од фудбалска офсајд ситуација погодува еден од израелските играчи.
Пред риплејот: Белошевичуууу каде виде фаул овде!?
После риплејот: Добро може имаше фаул али нема везе, идеме даље.
Направи обид за целепин во глава

А бре Игорче,со транзиција ме изнасмеа :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

:pos2:
се пресмеав со Игорче
прво со колетага со мониторот :pos2: но тоа не е битно :vozbud: после транзиција а и неколку пати викаше аууууу , аииииииии,еиииииииии се пресмеав

Јак е Игорче, мислам не би било интересно ако не коментира тој:pos2:

Игорче: Ајде право во прво оделение во училиште за кошарка за Елијаху :vozbud:
Игорче:Оууу дали е ова фаул ма какво колено мајсторе што воопшто гледаш ти за судијата :vozbud: Колку само ја направи интересна утакмицата човеков ме се изнасмеав ем добра утакмица :helou::pos2:

Игорче: Ајде право во прво оделение во училиште за кошарка за Елијаху :vozbud:
Игорче:Оууу дали е ова фаул ма какво колено мајсторе што воопшто гледаш ти за судијата :vozbud: Колку само ја направи интересна утакмицата човеков ме се изнасмеав ем добра утакмица :helou::pos2:
Се отепав од смеење на ова:pos2::pos2:
Ама на крајот а шутирај од таму колку сакаш.....аииииииииииииииии ( како шо се нервирав оти ни ја дрмнаа тројката, у сета таа нервоза ме изнасмеа со ова Игорче)

Се отепав од смеење на ова:pos2::pos2:
Ама на крајот а шутирај од таму колку сакаш.....аииииииииииииииии ( како шо се нервирав оти ни ја дрмнаа тројката, у сета таа нервоза ме изнасмеа со ова Игорче)
Абе ако не беше Игорче во тој момент ќе скршев нешто дома...

Игорче : Ааааууууууууу падна еден монитор врз главата на еден колега , ама тоа не е битно :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Денес Игорче се надмина, закон. Тоа транзиција му беше врв, заштитен знак. Сеа го гледам го употреби и на Грција-Хрватска. Прво си помислив дека му е лапсус, дека сакал да каже трансформација, ама кога го видов дека го употребува неколку пати се утепав од смеење.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom