Фан клуб: Струмица

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Sampionite ne ja napravija salata,a dali ke ja krpime ili ne nas problem ne tvoj JASNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! A ni dozd ni sneg nisto nema da ne sopre vecerva...za toa ne zamari ....:salut:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Sampionite ne ja napravija salata,a dali ke ja krpime ili ne nas problem ne tvoj JASNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! A ni dozd ni sneg nisto nema da ne sopre vecerva...za toa ne zamari ....:salut:
Како бе не е проблем , тоа е најголемиот проблем , Богоев ако се лизна лошо ке падни и повреда ... после тоа што правиме , не само богоев има и други ако поминат таму а
ова место е капа таму каде што е гостинската клупа малку накај делегатот кај што е ... не е многу страшно на страна е ..

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Ne bese nameneto za tebe!!!! Za taj od Kavadarci ne e ama bas ic negov problem za tava ostavejte me nesto iznervirana sum imam nekoe loso precustvo :nerv::nerv:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Ќе престане дождо бе... до 7 саато ќе престане секак..

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
еве беее сонцето се појави АХХАХАХА .... ајде момци одам си дома да се спремам пари карти ово оно и одаме на утакмица во спортска сала парк АЈМО ! СТРУМИЦА,СТРУМИЦА да трешти од трибините вечерва и ШАМПИОНИ ,ШАМПИОНИ

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
pocnaa Strumicane da otkazuvat:ee vrne dozd ke sedam doma ke gledam bozeeee....abe sneg do kolenata da ima ne me sopire.....
Breee pa toa vremeto ic ne mine... c c c c c c

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
pocnaa Strumicane da otkazuvat:ee vrne dozd ke sedam doma ke gledam bozeeee....abe sneg do kolenata da ima ne me sopire.....
Breee pa toa vremeto ic ne mine... c c c c c c
АХХАХАХАХ кој кажа оти нема да одиме бе ... хАХАХХА ...
Ја одам ако сака нека врне и градушка ..одамеееее....
ајде уште 2 саатии....

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
abe so se sekirete i da vrne dozd da isturi site odat ..
saa bex da si kupam karta ama jok nema nigde da ........ ni u edna kladilnica .....treba da se ode porano ....... poz

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
АХХАХАХАХ кој кажа оти нема да одиме бе ... хАХАХХА ...
Ја одам ако сака нека врне и градушка ..одамеееее....
ајде уште 2 саатии....

eeee 5-10 kaj mene odame so demonce14
a za utakmicata ....... POBEDAAAAA da im dadame podrska na STRUMICA za vecer da slavimeeee:smir::smir::smir::smir:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Де бе мајкаа му стара пишејте на македонски как што е предложано

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
ti na site kazuvase karti da si zemat a ti bez karta ostana :vozbud::vozbud:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
На влезот има бе што се секирате има испечатано 10 000 карти .. мора да има како вие мислите оти ке нема ...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Како бе не е проблем , тоа е најголемиот проблем , Богоев ако се лизна лошо ке падни и повреда ... после тоа што правиме , не само богоев има и други ако поминат таму а
ова место е капа таму каде што е гостинската клупа малку накај делегатот кај што е ... не е многу страшно на страна е ..
Ај доста со такви глупости де саа....:tapp:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Салата е под концесија..во рацете на еден фолкер..кој не се рабира многу во крпење...:toe: Типот има хоби...чува комарци и вади маст од нив...ако ме разбра..
Јасно :)

Братче не е до нас верувај...Имаме супер газда "ПОЗНАТИОТ" пеач Перо Христов,ја УНИШТИ до целост салата !!!Пробувавме со разни глупости тоа да го санираме ама салата треба од горе да се прави нешто ми кажуваа ама заборавих....Се срамам што човекот има како моето ПРЕЗИМЕ !!!:tapp:
Не ни реков дека е до вас бе друже, види го постот на маркус, се кажува.
И не се срами од презимето, твое си е, или и за тоа има концесија познатиот пејач. :)

А зошто мислиш дека ме боле половиот орган за вашата сала?
Едноставно чудно ми дојде тим со аспирации како вашите да има издупена сала, ама ОК сеа ми појаснија... и не се нервирај во иднина толку, лошо е за здравјето. :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јасно :)

Не ни реков дека е до вас бе друже, види го постот на маркус, се кажува.
И не се срами од презимето, твое си е, или и за тоа има концесија познатиот пејач. :)

А зошто мислиш дека ме боле половиот орган за вашата сала?
Едноставно чудно ми дојде тим со аспирации како вашите да има издупена сала, ама ОК сеа ми појаснија... и не се нервирај во иднина толку, лошо е за здравјето. :smir:

Не јас не се срамам еве Ѓорѓи Христов:helou: нашиот најдобар стрелец во фудбалската репрезентација:pos2: :pos2: ...Ама ме нервире тоа што има како моето презиме таков ГАД каков што е ПЕРО .:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom