Не би го мислел истото:smir:Струмица тепа вечер, фени е психички послаб, Струмица има предност игра на домашен терен, тешко да изгуба дома...Така да одаме вечер на Втора Титула
ШТЕТА, само да не заврне многу. ама како шо гледам вонка се спрема на големо.Еј ако заврне многу јак дожд вечерва може и да ја одложат бидејки салата препушта малку на терен капа ....![]()
Да и мене ми е страхх ..... ке заврне.....ШТЕТА, само да не заврне многу. ама како шо гледам вонка се спрема на големо.
Еј ако заврне многу јак дожд вечерва може и да ја одложат бидејки салата препушта малку на терен капа ....![]()
Братче не е до нас верувај...Имаме супер газда "ПОЗНАТИОТ" пеач Перо Христов,ја УНИШТИ до целост салата !!!Пробувавме со разни глупости тоа да го санираме ама салата треба од горе да се прави нешто ми кажуваа ама заборавих....Се срамам што човекот има како моето ПРЕЗИМЕ !!!
Извини вака ама како да не се насмеам на ова, не е провокација ама шампиони сте мајкаму стара, требало малку да ја подзакрпите :smir:
Јас у 17:00 збирам друштвото и ќе одаме. Додека да се збереме, додека да се исклацкаме до саалта, ќе не најде 17:30.Од прилика накај колко саато ке одате бе?Јас сум тама најкасно до 17:15 :pos2: