Како бе не е проблем , тоа е најголемиот проблем , Богоев ако се лизна лошо ке падни и повреда ... после тоа што правиме , не само богоев има и други ако поминат таму аSampionite ne ja napravija salata,a dali ke ja krpime ili ne nas problem ne tvoj JASNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! A ni dozd ni sneg nisto nema da ne sopre vecerva...za toa ne zamari ....:salut:
АХХАХАХАХ кој кажа оти нема да одиме бе ... хАХАХХА ...pocnaa Strumicane da otkazuvat:ee vrne dozd ke sedam doma ke gledam bozeeee....abe sneg do kolenata da ima ne me sopire.....
Breee pa toa vremeto ic ne mine... c c c c c c
АХХАХАХАХ кој кажа оти нема да одиме бе ... хАХАХХА ...
Ја одам ако сака нека врне и градушка ..одамеееее....
ајде уште 2 саатии....
Ај доста со такви глупости де саа....Како бе не е проблем , тоа е најголемиот проблем , Богоев ако се лизна лошо ке падни и повреда ... после тоа што правиме , не само богоев има и други ако поминат таму а
ова место е капа таму каде што е гостинската клупа малку накај делегатот кај што е ... не е многу страшно на страна е ..
ЈасноСалата е под концесија..во рацете на еден фолкер..кој не се рабира многу во крпење...Типот има хоби...чува комарци и вади маст од нив...ако ме разбра..
Не ни реков дека е до вас бе друже, види го постот на маркус, се кажува.Братче не е до нас верувај...Имаме супер газда "ПОЗНАТИОТ" пеач Перо Христов,ја УНИШТИ до целост салата !!!Пробувавме со разни глупости тоа да го санираме ама салата треба од горе да се прави нешто ми кажуваа ама заборавих....Се срамам што човекот има како моето ПРЕЗИМЕ !!!![]()
А зошто мислиш дека ме боле половиот орган за вашата сала?Sampionite ne ja napravija salata,a dali ke ja krpime ili ne nas problem ne tvoj JASNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! A ni dozd ni sneg nisto nema da ne sopre vecerva...za toa ne zamari ....:salut:
Јасно
Не ни реков дека е до вас бе друже, види го постот на маркус, се кажува.
И не се срами од презимето, твое си е, или и за тоа има концесија познатиот пејач.![]()
А зошто мислиш дека ме боле половиот орган за вашата сала?
Едноставно чудно ми дојде тим со аспирации како вашите да има издупена сала, ама ОК сеа ми појаснија... и не се нервирај во иднина толку, лошо е за здравјето. :smir: