Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Нема шала кај нив се е сериозно како за очи да ги фаќаш.toa bese na sala znam deka sigurno ne e toa :helou:
Нема шала кај нив се е сериозно како за очи да ги фаќаш.toa bese na sala znam deka sigurno ne e toa :helou:
Нема шала кај нив се е сериозно како за очи да ги фаќаш.
И,да се преќине и да не се преќине,Фени нема да е шампион.:helou:sto se smees pa ako nekoj izleze od liga vie ke bidete najzaebani , nema da bidete sampioni posto ke se prekine ligata i ke se proglasi za nevazacka sezona
toa bese na sala znam deka sigurno ne e toa :helou:
A zaso ne dojdele od MZT???Таман работа...Аеродромке..:smir:
п.с.
Еве ги судиите за натпреварот со Амак..ова е еден од ретките моменти..Го нема фамозниот З.З....Со него ќе кубурат Работнички и Пелситер...
Судии: Марјан Мицевски, Тони Ангелов, Сашко Терзиевски.
Делегат: Антонио Угринов.
Па нели МЗТ излезе со официјален став дека нема да присуствува на состаноците..ќе ги бојкотира..додека не се средат некои работи околу судиите,нивните одлуки и делегирањето...Ако има нешто плус Ф.А. може да не информираат повеќе...A zaso ne dojdele od MZT???
Znam i oti i Amir ne bil u Sirius tuku nekoj drug od Feni....
Одговори,му дека Доналд Кол,никогаш не е бил а и нема да биде играч !Да има,само лева рака.И даде 1-2 тројки оти не игравме одбрана.Hristov da te pitam nes i sakam odgovor da mi dadis inace prasanjeto e postaveno od MIKI_KAVADARCI dali Donald Kol ic ne go biva i dali ima samo leva raka.
Vide i samiot sto se moze da naprave Donald Kol i sega mislam oti treba da znais oti covekot e stvarno mnogu jak .
Еј,има уште време нели?Ќе се види,колку Кол,знае,и колку МОЖЕ !:helou:neznam so si gledal ti ama donald cole bese eden od vodacite na presvrtot.i da te potsetam koga pobedi feni u strumica toj bese eden od klucnite igraci
prvpat kaa vlegov u forumov mi ostavi vpecatok deka si najrealen i najobjektiven.ustvari ti si bil najotepanОдговори,му дека Доналд Кол,никогаш не е бил а и нема да биде играч !Да има,само лева рака.И даде 1-2 тројки оти не игравме одбрана.![]()
Што,не сум искрен бе,што не сум?Јас само го кажувам моето мислењне за КОЛ,јас така мисламprvpat kaa vlegov u forumov mi ostavi vpecatok deka si najrealen i najobjektiven.ustvari ti si bil najotepan
Што,не сум искрен бе,што не сум?Јас само го кажувам моето мислењне за КОЛ,јас така мислам![]()