Фан клуб: Струмица

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Mafijo za cotek ce vidime tamu prven ni idite tuka za kupot pa posle vo regularniot del od prvenstvoto stvazno nema da znaite so se ve ceka i nema da znaite od kaj ce vi fure.
Абе и денеска ке ни фураше,ама на вас промаја ве фати:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ги згазивме, ГЛУПИ ЛОЗАРИ :)
Само така, да продолжат. .

Ова е ваше, ова е ваше? Знамето жалничко :(

V

Viktoranius

Гостин
Mafijo za cotek ce vidime tamu prven ni idite tuka za kupot pa posle vo regularniot del od prvenstvoto stvazno nema da znaite so se ve ceka i nema da znaite od kaj ce vi fure.

Немојте ве молам НЕМООООООООЈ НЕМООООЈ НЕ МЕ УДАРАЈ.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе смешни сте бре луѓе, на утакмица користете електрични тапани, ЗАСРАМИ СЕ !
Кога ќе дојдеме во Кавадарци ќе ве снајде уште полошо од тоа што ве снајде денес.
Иначе моментално до мене е славната буква Л од транспарентот ЛОЗАРИ хахахаха! Само ние згрешивме не требаше да го искинеме веднаш за да го сликаме, ама ако имаме доста делови кои ќе бидат сликани и ќе бидат постирани во наредните денови.

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
Ајде Тапија,сега ми збори...:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
a ti so vikase za prvata utakmica so Feni vo Strumica so vikase za vtorata utakmica so MZT dosta jadi gomna.
Znais deka se uste vodime 2-1 i deka ce vodime 3-1 bidejci na domasen teren ne gubime.
Plus znais deka i natamu sme 1 so sto ovoj poraz brzo ce go zaboravime:pos2: :pos2: :pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
xaxa... мето веке не е нивно! На ајдуци е ама за жал распорано е веке го нема само некоо делче има остано хахаха

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
MeToNo1[MkD];1192401 напиша:
Ги згазивме, ГЛУПИ ЛОЗАРИ :)
Само така, да продолжат. .

Ова е ваше, ова е ваше? Знамето жалничко :(
za kupot ce ve zdrobime GLUPI AJDUCI:pos2: :pos2: :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
a ti so vikase za prvata utakmica so Feni vo Strumica so vikase za vtorata utakmica so MZT dosta jadi gomna.
Znais deka se uste vodime 2-1 i deka ce vodime 3-1 bidejci na domasen teren ne gubime.
Plus znais deka i natamu sme 1 so sto ovoj poraz brzo ce go zaboravime:pos2: :pos2: :pos2:
Ајде ајде,доста сега остави не да узиваме,и не замарај:pos2: :pos2: ..
П.С Како што знам реков дека ке ги победиме во серија Вардар-Пелистер-Фени-Мзт...Тоа некако ми стои веке 99,9% исполнето:pos2: :pos2: :pos2: :toe:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
еј имате гоооооооолема среќа што Врешката не стигна до вас ... Леле и јас не знаеф како ке си поминафте ... 5 души го чуваа ... главите тапан ке ви ги направеше ....

V

Viktoranius

Гостин
xaxa... мето веке не е нивно! На ајдуци е ама за жал распорано е веке го нема само некоо делче има остано хахаха
Па, се договоривме сите Ајдуци да не се караме па за сите да има по мал дел. Кај мене е буквата Л :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хаха.. и денеска ке не здробевте но ви нанесовме 2 тешки и предсе болни порази и во кошарка и во навивање..транспарент да ви одземат хахаха... инаку од другата утакмица веке да го ставате ФАСТ ФООД оти тај нема да ви го зема никој хаха... АЈДЕ АЈДЕ!!

V

Viktoranius

Гостин
хаха.. и денеска ке не здробевте но ви нанесовме 2 тешки и предсе болни порази и во кошарка и во навивање..транспарент да ви одземат хахаха... инаку од другата утакмица веке да го ставате ФАСТ ФООД оти тај нема да ви го зема никој хаха... АЈДЕ АЈДЕ!!

ФАСТ ФООД не го зимаме бе, како прво за нас ќе е срамно.:vozbud::vozbud:

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Немојте ве молам НЕМООООООООЈ НЕМООООЈ НЕ МЕ УДАРАЈ.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе смешни сте бре луѓе, на утакмица користете електрични тапани, ЗАСРАМИ СЕ !
Кога ќе дојдеме во Кавадарци ќе ве снајде уште полошо од тоа што ве снајде денес.
Иначе моментално до мене е славната буква Л од транспарентот ЛОЗАРИ хахахаха! Само ние згрешивме не требаше да го искинеме веднаш за да го сликаме, ама ако имаме доста делови кои ќе бидат сликани и ќе бидат постирани во наредните денови.
:pos2:koga gi vidov tie tapanite kakvi se...se skinav od smeenje :D c c c kolko se prosti znaci...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
абе а како се случило тоа, кој му го зеде шалот на Амир (газдата на Фени).

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е незнам по луд човек од Врешката немам видано:pos2: :pos2: ...Имавте срека искрено,што победивме а ако изгубевме на тие што седеа во ложата,ке ги скршеше од котек:pos2: :pos2: :vozbud: :vozbud:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239

Јас би рекол кој на крај се смее најслатко се смее па затоа ке видиме кој е ШАМПИОН... а што велиш 2-1 за вас а и ке водете 3-1 ??? :uvo: ти сигурно си некој бајач ... ќе треба да поминам некој ден да ми ја кажеш иднината :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom