Фан клуб: Струмица

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ЛОЛ друже ти од кај си .... па ако си тај земи откради еве едно знаме ... ако сме сељандури нема да живеееме во најубавиот град ... абе да ви кажам дека во се сме први нема да ви се верува ...

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
ЛОЛ друже ти од кај си .... па ако си тај земи откради еве едно знаме ... ако сме сељандури нема да живеееме во најубавиот град ... абе да ви кажам дека во се сме први нема да ви се верува ...
A da ti kazam jas oti vo nisto ne ste prvi nema da veruvas posto aj od kavadarci znam oti vo nisto ne ste prvi a ti od Strumica ne znais dali ste prvi vo nesto ili ne :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
хаха БРО во ПП сме први во Кошерка ке сме први биди сигурен ... Сега го гониме лидерот на ракомет во втора лига ... Пази 2 година веќе е направена играта ... и што е најдобро во фудбал младинци , јуниори , и кадети ...

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Aman be de tolko ne ni vrakajte, ke ne ispasite i ke treba da ne ideme heheh.

V

Viktoranius

Гостин
A da ti kazam jas oti vo nisto ne ste prvi nema da veruvas posto aj od kavadarci znam oti vo nisto ne ste prvi a ti od Strumica ne znais dali ste prvi vo nesto ili ne :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .

Што е Кавадарци повеќе од Струмица.

Струмица најубавиот град во Македонија бе, најдобар ноќен живот. ВЕ ЕБЕВМЕ ВО ГАЗОТ БЕ, а за купот ќе биде уште пожестоко, идаме околу 7-8 автобуси, ќе ве ЗГАЗИМЕ И ТАМУ !

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ojjjjjjt kade ste bre sega kavadarcani nelii feni ke tepaa a hehehhe i vedeete li atmosvera koga ke ima feni takva atmossvera a za natprevarot mislam oti beete podobri vo 1cetvrtina a posle se zbrkate od atmo.....

V

Viktoranius

Гостин
Како во Струмица и во Битола мислам дека на друго место не се прави подобра атмосфера.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
епа незнам ама знам дека и ваше знаме беше дигнено или мислам Мајца беше ... Леле утре А1 како ке го заебавам ... како цел живот да е ЛУЗЕР хахаха

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ебаве тоа селандурите, Струмица сељачана невидена, знамето го украле голем кур
Се гледа дека знаеш да навиваш! знаеш ли колко е болно да ти земат транспарент или некој друг реквизит на омилената сакана екипа? знаеш ли дека тоа е нешто што го боли секој вистински навивач и тоа многу! инаку вие незнате што е тоа навивање и затоа ве боли за транспарентот хаха

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Ајде бре лозари каде сте пред да почне се испосеравте на форумот , сега ве нема нигде .

Со судии се победува 1 , 2утакмици , не бива се да ве влечат иако пак пробаа . .

Врешката направи едно шоу да ја разбуде малце публиката , да не биде како порано , театар . .

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Како
1. по се изгледа не е навивач
2. ако е навивач да им го земат знамето на неговата група навивачи како би се осеќале
и како
3. ке сте засрамени 100% како некоја крава да ве посерала

V

Viktoranius

Гостин
Ајде бре лозари каде сте пред да почне се испосеравте на форумот , сега ве нема нигде .

Со судии се победува 1 , 2утакмици , не бива се да ве влечат иако пак пробаа . .

Врешката направи едно шоу да ја разбуде малце публиката , да не биде како порано , театар . .

Многу ми е жал што не отидов со Врешката, ќе ги пробиевме заедно да бевме. Ај другата утакмица.:wink:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Педерски го земавте, ние обиколени со обезбедување и некој си таму го укарал, тоа ти е педерски и кукавички потег и тоа посраното обезбедување може на помалите а зошто не се обиде на покрупните, педери скапани

Kajgana Shop

На врв Bottom