Фан клуб: Струмица

V

Viktoranius

Гостин
Чекајте сега ? Зборувате за утакмицата..
Ај ке кажам 2 збора за неа, СУДИИТЕ СО ВАС, НИЕ БЕЗ ПУПОВИЧ, И ПОВТОРНО ГО ЈАДЕВТЕ.

Друго, бегате од главната тема ? КАДЕ ВИ Е ГЛАВНИОТ ТРАНСПАРЕНТ ? Транспарентот кој за вас треба да представува ГОРДОСТ, го изгубивте момци мили, ГО ИЗГУБИВТЕ !

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Браво Струмица!!!!Одиграа Шампионски!!!Латович е цар ејј!!!Прав Цар!!!

P.S.Може некој да ми каже каде играл Латович претходно(во кој клуб)!?!?!?!:salut:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
:pos2::pos2::pos2: Aко нека знаат сега сите Ајдуците најаки се ...:pos2::pos2::pos2:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Фала Богу помина оваа тешка утакмица, на крај беше крајно драматично, ама знаете хероите се познаваат на тешкото, ем имавте огромна помош од судиите. им докажавме дека не сме ослабени дека почнуваме да се враќаме на шампионските патеки. според мене најдобар во прво полувреме од нашите беше Грне, а во второ Латовиќ, човекот е цар. Фала Богу се мирно заврши.
Инаку Лозари кај ви е знамето бе хехехехе :vozbud::pos2:...

ОВА Е СТРУМИЦА, ОВА Е СТРУМИЦА, ОВА Е СТРУМИЦА...

п.с Ај ако има некој слики од утакмицата, од навивањето, нека објави плеасе.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
aj cestito .
inace moram da spomnam imavte golema pomos od sudiite i toa ne smeeete da go odrecite,naj golema greska na krajot dosudena licna vo napt od Kol bez vrska ali so e tuka e vie pobedivte nie sme 1 i ce bidime Sampioni.
Inace sega za 2 nedeli ce vi vratime vo kupot ako stignite do finaleto
Незнам како не ти е срам да го казеш тоа?Ние имавме помос од судијата?:pos2: :pos2: :pos2:
П.С Добро знаме...:pos2: :pos2: :pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хаха..кавадарчанец како може да збориш ние сме имало помош од судии хаха.. кол лична во напад пресуден момент? кол знаеш колко пати го удри богоев со лакт во лице не судија ништо овие ( читај педерите) 2 неспортски против струмица шо немаше врска за да бидат судени. прекович тргна во напад настапна надвор со нога овој се прави луд педерот нослото. Инаку кажете им на лозарите да дојдат да си земат еден дел од знамето ако има остането хахахах. најболно е кога ке ви одземат знаме,нешто свето за една навивачка група. хаха.. а врешката беше ного луд ка фати да оде по оградата :vozbud: хаха.АЈДУЦИ РУЛЗ! СТРУМИЦА СТАРО НОВ ШАМПИОН!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе оставете судиите,вазно победивме друго не ме интересира:pos2:
Сега,Лозар_со_Тапија,мозе тапата у газо да си га бутне...:pos2: :vozbud: :pos2:
П.С Знам дека тапија,не е тапа ама така интересно ми е...:D

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
Абе оставете судиите,вазно победивме друго не ме интересира:pos2:
Сега,Лозар_со_Тапија,мозе тапата у газо да си га бутне...:pos2: :vozbud: :pos2:
П.С Знам дека тапија,не е тапа ама така интересно ми е...:D
More deca so 1 pobeda protiv nas se isposravte a nie 2 pati ve tepavme i ne se raduvavme volku ali znam kako e da pobedite pojak tim od vasiot treba da se raduvate bidejci uspeavte da go pobedite najdobriot tim vo ligata :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе радосни сме оти мислевме дека ке ви ја затнеме муцката ама вие уште толку ја отворивте... Изгледа уште ќотек сакате

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
hahahahaha... podobro da kutis oti se glupiras samo 100 dusi ti vikat oti imaate pomos od sudiite a ti ne ta ne. za pojak tim nemate i nema da imate. Inace so begas od muabetot KADE VI E TRANSPARENTOT LOZARI( CItaj seljac) HAHA!

V

Viktoranius

Гостин
Многу ми е мило за победата, ама РАДОСТА за транспарентот е незаменлива. И да изгубевме од Фени, ноќва ќе беше СЛАВЕЊЕ.

Лозари признајте си ВЕ УБИВМЕ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
More deca so 1 pobeda protiv nas se isposravte a nie 2 pati ve tepavme i ne se raduvavme volku ali znam kako e da pobedite pojak tim od vasiot treba da se raduvate bidejci uspeavte da go pobedite najdobriot tim vo ligata :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Фала друже за подршката што ни ја даваш али да ти кажам дека треба да си земеш наочари за поубаво да гледаш утакмици ... и да ти кажам дека играфме бес ПУПОВИЌ што е голема предност за еден мн. јак клуб како што велиш ти ... Ако сте јаки требаше да тепате ... А сега кога ке се врати и он ... ке ве тепаме 4 пати ... и дома и гости ... се газеме веќе ... у форма сме ... никој нема да не запре ... Др недела со МЗТ ... Ке има да ги наполниме 2о комада ...

Член од
2 март 2008
Мислења
90
Поени од реакции
0
Абе радосни сме оти мислевме дека ке ви ја затнеме муцката ама вие уште толку ја отворивте... Изгледа уште ќотек сакате
Mafijo za cotek ce vidime tamu prven ni idite tuka za kupot pa posle vo regularniot del od prvenstvoto stvazno nema da znaite so se ve ceka i nema da znaite od kaj ce vi fure.

Kajgana Shop

На врв Bottom