aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
na anusce ne mu go dade?????? koga ti kazav na msn koj ti dozvoli mojot msn da go davas na drugi ??????
Ти не си се заканувал, ама пријателчињата твои на кои им го даде мојот контакт, без моја дозвола ме замараат и ми се закануваат само по МСН, а кога ке им дадам предлог, некако не им се свиѓа.Извини ама ако е замарање тоа што ти го потерав мснто тоа е друго , блокири ме .
Edit : И само незнам кога сум ти се заканувал .
Челебитија незнам што е, ама за циганчињата незнам како испуштивме да ти кажемеНормално е тоа затоа што некои сакаат да пораснат пред време..а не сваќаат дека подолго време гледам кошарка отколку што тие дишат...Малце е тие со кои можеш да разговараш наместо да си го мериш...адреналинот...ама затоа се тука личности како тебе и некои други со кои може да споделиш и нешто што се случило пред '91 год..
Иначе сега прочитав една...истинита прича..посебно на за циганите во автобусот..се загазив..Радикал ти бе ко Челебија да си...она другото мање више го знаев ама ова...инаку штета е ако изгубите во Кавадарци..не за друго туку ако гостувавте тука како навивачка група ќе имавте причина за славење(за жал не ја делам еуфоријата)..овака се слушаше само еден женски глас...
Нема врска , јас го немам анус на мсн ни па се знам со него затоа не измислувај сега безврска , го дадов на христов си признав ама твојот не сум го дал на никој .na anusce ne mu go dade?????? koga ti kazav na msn koj ti dozvoli mojot msn da go davas na drugi ??????
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%A7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0Челебитија незнам што е, ама за циганчињата незнам како испуштивме да ти кажеме
dobro daj boze da sum greska mi se spie nemam spieno cela vecer !!!!! ustvari ne jas se izvinuvam drug karav izvini uste ednas :smir:Нема врска , јас го немам анус на мсн ни па се знам со него затоа не измислувај сега безврска , го дадов на христов си признав ама твојот не сум го дал на никој .
Како и да е, го даде на еден, кој го даде на 18 други...Нема врска , јас го немам анус на мсн ни па се знам со него затоа не измислувај сега безврска , го дадов на христов си признав ама твојот не сум го дал на никој .
... и сега оди најди им крај ако можеш ...Како и да е, го даде на еден, кој го даде на 18 други...
nema kraj majstore !!!!... и сега оди најди им крај ако можеш ...
Абе типче ти нешто попаметно, освен вакви глупости незнаеш да кажеш, главна шема си на форумот.radikal be za drugo te baraat,se rasiril dobar muabet za tebe i sega ile,anus,hristov i kompanija sakaat sestrite da ti gi ponudat,zatoa te baraat.ah kopaci kopaci,nema za vas spas :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
еее хехехе колку си само вицкаст, појма немаш. :pos2:mark din i gjorgji knjazev
Па убаво би било да се врати редот, да.Хммм...а што викате да се врати малце редот на овој дел од форумот?
Или повеќе би сакале безредие како сега?
Јас сум да има малку ред, а вие?
da ti kazam bas se zacudiv zaso jas jadev ban za bez veze, imase eden iskompleksiran decko so me banirase za dzabe, sea koga se ukluciv pak gledam cuda se slucuvaat majki sajki. zatoa i jas sum za da se vrati redot zasto ova na nisto ne lici.:smir:Хммм...а што викате да се врати малце редот на овој дел од форумот?
Или повеќе би сакале безредие како сега?
Јас сум да има малку ред, а вие?