Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм...а што викате да се врати малце редот на овој дел од форумот?
Или повеќе би сакале безредие како сега?
Јас сум да има малку ред, а вие?

Редот може да се врати само ако сакаш ти и твоите колеги .:smir:

Хммм...а што викате да се врати малце редот на овој дел од форумот?
Или повеќе би сакале безредие како сега?
Јас сум да има малку ред, а вие?
Jas sum za...Ova ovde na se lici,samo ne na Basket Fan Klub!!!...
P.S Rezultatot Amak Sp-Strumica ke vi go soopstam vo 19:30,ke mi dzvonat i ke mi go kazat...POzz.:smir:

Jas sum za...Ova ovde na se lici,samo ne na Basket Fan Klub!!!...
P.S Rezultatot Amak Sp-Strumica ke vi go soopstam vo 19:30,ke mi dzvonat i ke mi go kazat...POzz.:smir:

Нели одат група навивачи за Охрид или уште не се смирени страстите меѓу одредени луѓе во навивачката група..

Нели одат група навивачи за Охрид или уште не се смирени страстите меѓу одредени луѓе во навивачката група..
Navivaci ne,odat..!Neznam dali se smireni ili ne,ama i iskreno ne me interesira..
P.S A za rezultatot ke vi go soopstam vo 19:30,ako moze nekoj i porano neka go kaze:smir:

Изгубивме...жално

83-74.....За греота сме.

Фантом благодарам за информацијата.:smir:

c c c c loso loso , ke kazam samo da pocname da se zboguvame i so kupo i so ligata , nisto nema da osvoome taa godina.Nejkam da sum pesimist ama ako igrame taka i ako taka gi gubime utakmicite. . . neka mu ja mislat sega, dzabe i kratene na platite se e dzabe.

c c c c loso loso , ke kazam samo da pocname da se zboguvame i so kupo i so ligata , nisto nema da osvoome taa godina.Nejkam da sum pesimist ama ako igrame taka i ako taka gi gubime utakmicite. . . neka mu ja mislat sega, dzabe i kratene na platite se e dzabe.
De be ne se razocaruvajte sto bilo bilo,no ne se sekirajte:kesa: ..
P.S Ke bideme sampioni,i ke go osvoime kupot.:wink: :wink: :wink:

De be ne se razocaruvajte sto bilo bilo,no ne se sekirajte:kesa: ..
P.S Ke bideme sampioni,i ke go osvoime kupot.:wink: :wink: :wink:

Abe Hristov veruvam jas u taa ekipa so ga imame , ama ajde de so e pri4inata so izgubiiime 2 pored i kak da ne se razocaruvas , 2 po red ne sme izgubile koj znaaa od koga . a i plus tava sega ni idat vazni utakmici prvo so fersped posle so feni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom