Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Abe Hristov veruvam jas u taa ekipa so ga imame , ama ajde de so e pri4inata so izgubiiime 2 pored i kak da ne se razocaruvas , 2 po red ne sme izgubile koj znaaa od koga . a i plus tava sega ni idat vazni utakmici prvo so fersped posle so feni.

Паднат е победничкиот дух, сигурно има некој караници помеѓу играчите, разни гласини кружат.....А сега како што ни идат тешки утакмици можно е и следните две да сме поразени.

Паднат е победничкиот дух, сигурно има некој караници помеѓу играчите, разни гласини кружат.....А сега како што ни идат тешки утакмици можно е и следните две да сме поразени.

Epa od tava se plasam i jas , ako gi izgubame saaa slednite 2 utakmici jebi ga i ekipata ke ni se raspadne i publikata ke ja izgubat i se.A ako ne gi pobedime doma na Feni razocaruvanjeto ke bide oste pogolemo.

Ај ако бил некој на утакмица да направи една анализа на играта на Струмица :smir:

Нема проблем, енитајм.

Реално, МНОГУ сте послаби него лани, шо е проблемот толку?
Екипата е посилна од лани, ама тренерот е 100 класи подолу од ланските.
Тоа е проблемот.

Екипата е посилна од лани, ама тренерот е 100 класи подолу од ланските.
Тоа е проблемот.

И јас тоа забележав. Како тим, сте покомпактни, и индивидуално појаки, ама нешто недостасува...

Жал ми е дечки, како вака бе, два порази по ред, ова не че да е на арно.

Појака е, ама и лигата е по изедначена.
Точно!
Сепак, не е тоа оправдување за неуспехот во Охрид, за минатонеделниот против МЗТ, и не дај Боже некој иден.
Јорданчо треба да си понесе одговорност!

Не треба да обвинуваме никој за поразите , едноставно не ни оди најдобро , секој клуб има криза , да се надеваме дека ке се подобри :)

Точно!
Сепак, не е тоа оправдување за неуспехот во Охрид, за минатонеделниот против МЗТ, и не дај Боже некој иден.
Јорданчо треба да си понесе одговорност!

Ostavka neka si dade najarno...Arsik bese 100 pati podobar od nego...pa pojma si nema ovoj...
btw Koga igrame so Fersped da mi kaze nekoj???

samo vlaikidis ve spasuva. decki iskreno nogu mi e zal so izgubite. VI momentalno ste pojaki od feni. vi gi imate bogoev,d.sokolov,grne,bosnjak,dimce,miljan, i vija noviot centar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom