Фан клуб: Струмица

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Браво VEPAR, секој следен пост ти е поглуп од претходниот, напредуваш кон твојата конечна цел изедначување на твоето ниво на интелигенција со нивото на најсродното животно на човекот наречено мајмун. Еве сите сте сведоци како човештвото се движи на назад во својот развој на чело со почитуваниот господин VEPAR кој ни го покажува патот кон кретенизмот и моронизмот не штедејќи го својот широк репертоар на идиотски постови.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
lelel samo sto se vrativ od strumica AUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva utakmica da vodis 19 razlika i da izgubis na kraj, zdivev u sala

moram da im se zablagodaram na markus u na strimiks za dobriot precek vo ovie dva dena pozdrav momci
prvo da ima ja cestitam pobedata na MZT malce kasno ama ja neto ja tupi rabotata...da ne kazete ja izgubi strumica i ne pisat na forumo...cista pobeda na mzt za nasite so da kazam od 19 razlika zagubija izzveduva finti ovo ono nema veza.....radical i aredromka bile ste vo strumica ok.....kazete nesto sega za strumica 2 dena ste bila ovde kako vi se dopaga i dali e kako sto go vikate selski grad ili ima golemi promeni ama iskreno kazete plss??...pozz

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Abe ajde ne zamari ti...Pa ovde ke se falat,provocirajki fala na dobroto gostoprimstvo na ...(ajde poarno da ne kazam koj)....
P.S Radical sto ne kazes deka doagas be,sto se isplasi?
Абе мрсулче едно, ако се плашев од ретардирани идиотчиња како што си ти ќе си седев дома и ке имав фобија и од пајаци.

Pa sto ke ti kaze koga e eden od najgolemite picki od Forumot .. ... :pos2::pos2::pos2: Taka govori govori preku Forumot ovde a sea go nema nigde :pos2::pos2::pos2:
Добре дојде, опинче и ти. Точно најголема пичка сум, ви дојдов сред мочаната Струмица, кога 1500 луѓе се усраа и кутеа како педерчиња, јас скокав сред сала и ви го извадив курот и ниеден од вас таканаречените храбри Ајдучиња ништо не ми направи. Малку копач ооооо, малку мотика еееее, многу ТРАКТОР оооооо кој е тука пичката (запеј си ја во ритамот ако знаеш и умееш)

Ajde be i ti prestani za toa vcera ke vi vratime u skopje :pos2::pos2:
Шампионот има комплекс наречен Мзт Скопје, кога неможеме никој да победиме, улетува Струмица и ни дава 2 бода. Кога ке дојдете тука, ве молам немојте пак 20 разлика да не тепате, жити мама

Ne se sekiraj be!!:smir: :smir: Znam deka Feni ke pobedi,znam deka ste ni najgolemi protivnici ovaa sezona,no sepak sakam da go zgazite glupaviot univirzititet!!!:smir: :smir: :smir:
Умри селанче! Почна да навиваш против Мзт а не за твојата мочана Струмица, почна да навиваш и за вашиот најголем конкурент само за да ти се ублажи блоката која ти ја нанесе Мзт расцепувајќи го твоето невазелизирано задниче

Sekako ce go zgazime na nase kazano nema da znaar od kaj mu fure :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
И Овие ајдучињава така викаа, па сеуште ги боли чмарчето. Поучени од нивното искуство, за во сабота, набавете си вазелин или било каков друг лубрикант, само да не свинска маст, пошто Мухамед Тачи нема да сака да ве ебе подмачкани така, па ке ве опаша на голо и суво

Пуу мамата, абе радикал оти не кажа дека ке дојдеш ме разочаруваш, ај ќе оставиме за друга пригода.
Абе пичка е пичка, остај го.

И те молам друг пат кога ке доаѓаш најави се, па да помуабетиме јас и ти.
А ти бе со метро и новогодишна желба за растење сакаш да се состанеме? Доколку сакаш да се состанеме, мамица ти ја има мојата адреса и телефонски број, па може следниот наш состанок ќе ми те донесе да гледаш и да учиш, а во паузата меѓу двете полувремиња помеѓу натпреварот меѓу мамицата и мене, ќе ти се укаже прилика да ми кажеш дека сум ископлексиран.

П.С. Ја слушнав мајка ти кога се слушна на телефон со сестра ти и и кажа дека јас сум ебел подобро од татко ти, и сестра ти рече, онака со тажно гласче, цитирам „Па знам бе мамо, па...Знам дека е подобар, тате за кур не го бива„

abe ANUSce pa majka ti ne li ti kaza deka se videle be,u ilinden hotelot dosla u soba 201.a i ne me cudi sto ne kazala,da ne go razocara tatko ti,posto tatkoti od kopacot i motikata podaleku ne gleda,nekoj treba da ja servisira majkata.ama ima eden problem,se zbori deka radikal i napravil kompleten remont:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: .slabo ste ja podmackuvale pa zatoa i stavil poveke "ulje" vo motorot:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Ебате Аеродромците ебате, кажи на еден, цела Македонија ке дознае, а демек у поверење сум кажал. И сега што фајде имам јас од целава ситуација. Цел Аеродром сака сега да и се изнаебе на мајка му на АНУСче, кај има калаштура за 100 денари на друго место. Кај си го направив меракот, кај беше презадоволна и не ми зема пари овој пат, па уште и ми се нудеше да ми даде дел од фамилијарните земјдолески залихи во вид на чушки. Чиста среќа за тебе што не јадам чушки, преферирам пиперки, иначе кај остана без планираниот приход од понудените услуги, ќе останеше и без храна зимава.

Требаше барем мене да ми кажеш јас не сум тепач ....... останува друга прилика :):helou:
Иле, јас се извинувам, следниот пат, ќе биде, овој пат имавме доста луѓе со кои требаше да се видиме

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Само напред момци. Феноменални сте.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Браво VEPAR, секој следен пост ти е поглуп од претходниот, напредуваш кон твојата конечна цел изедначување на твоето ниво на интелигенција со нивото на најсродното животно на човекот наречено мајмун. Еве сите сте сведоци како човештвото се движи на назад во својот развој на чело со почитуваниот господин VEPAR кој ни го покажува патот кон кретенизмот и моронизмот не штедејќи го својот широк репертоар на идиотски постови.
Me raduva sto si ja procital mojata cel, no duri i po nekoja slucajnost da pisam post na tolku "visoko" nivo, za ogromno zalenje na posirokiot forumski auditorium, ti ne bi mozel da go svatis. Kontaktirav so vidni strcnjaci od oblasta na lingvistikata da mi pomognat vo namerata da ti objasnam deka vepar nemoze da bide ona sto si ti, da ne recam majmun, ama duri ni tie akademski gragani nemozea da mi izlezat vo presret. Posto mislev deka sum vi go pokazal pato(t) kon kretenizmot i moronizmot i sirum sum vi gi otvoril ocite za vase ponatamosno nadgraduvanje i usovrsuvanje na taa problematika, no na moe ogromno iznenaduvanje, vie bevte daleku daleku pred mene na toj pat, prosto kazano, kolku i da se trudam da ve stignam, zaostanuvam svetlosni godini zad vas, ruralcite koi na taa trka koristat nedozvoleni sredstva, kako na primer, traktori i motokultivatori, koj sto ima, a onie pomalku naprednite, kaceni na samarot na magarinjata probuvaat da ve stignat, no sepak mi begaat mnogu duri i tie. Kako i da e, za sekoj slucaj, mnogu mudro od vasa strana sto si nostie motiki i kopaci, bidejki ne znaete koga moze da vi pritrebaat

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
prvo da ima ja cestitam pobedata na MZT malce kasno ama ja neto ja tupi rabotata...da ne kazete ja izgubi strumica i ne pisat na forumo...cista pobeda na mzt za nasite so da kazam od 19 razlika zagubija izzveduva finti ovo ono nema veza.....radical i aredromka bile ste vo strumica ok.....kazete nesto sega za strumica 2 dena ste bila ovde kako vi se dopaga i dali e kako sto go vikate selski grad ili ima golemi promeni ama iskreno kazete plss??...pozz
Прво да те поздравам,

Коментарите за сељачизам, насочени кон одредени членови од Струмица не значат дека Струмица е село. Како што е општо познато, сељачизам е поим кој опишува карактерна особина, а не потекло на некој човек. Иначе си поминав, бар јас во мое име можам да кажам, супер. Имате прилично интересен ноќен живот само една забелешка за облеката на припадничките на понежниот пол. Како што можев да приметам, девојчињата се натпреваруваа која ќе има помалку облека на себе. Иначе за народот што бев во контакт, ми се виде прилично пријателски расположен и прилично културен. Жално е што има идиоти како некои тука, нечу да ги именувам, кои ја рушат сликата за она што навистина се струмичани. Место да учат од луѓето кои се учени, шетани и културни, да ги примат нивните карактеристики, тие дозволуваат некој комплекс да им излегува на виделина и да ја претставуваат Струмица и струмичани како нешто прилично ниско.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.935
Поени од реакции
50.751
забелешка за облеката на припадничките на понежниот пол. Како што можев да приметам, девојчињата се натпреваруваа која ќе има помалку облека на себе..
Сочуство брат најискрено знам како може потресно да делуваат тие искуства и какви траги да остават во понатамошниот развиток на една индивидуа....:bil:

он.топик..Струмица шампион ке го ебеме Скопје земјотрес да им се деси и све тоа иии да Ајдуци закон:bbor:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
VEPAR оди убиј се, така ќе ти олесни и тебе и нам.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ke se slozam so mislenjeto na radikal !!! inace i jas da vi se izvinam od moe licno ime na tiverpool, ile , a1 team, kon-an i uste nekoj ako zaboraviv neka mi izvinat sto ne se javivme ama sve ispadna nabrzinka vetuvame sledniot pat ke ve barame pozzzzz

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
VEPAR оди убиј се, така ќе ти олесни и тебе и нам.
a na tvojata maloumnost i smetam a?da se ubijam,hmmmmmmm.abe decko dokolku taka ti e polesno da opstanes vo ovoj surov svet ok,jas ke prekinam da pisuvam posto i taka ne mi gi razbiras postovite a ti prodolzi da zamaras nevina raja

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Штета што изгубивме..пред се заради тоа што водевеме и ја дитиравме играта во поголемиот дел од натпртеварот..штета што игравме дрогирани во одбрана..98 поени на домашен терен, е не прифатливо...
Ако на атоничноста на некои играчи се додаде и тренерот со глупавите измени во клучни моменти и психичката растреност на Грне и Латовиќ по техничката исходот е очигледен...Не дека Мујо може да го повтори тоа што го стори ..но победата е нивна...
Браво за Латовиќ човекот одигра фантастично...
Слабо беше и присуството на гледачите во салата..им требаше повеќе подршка...
Радикал, Аеродромка..ми беше чест да ве запознам...

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Штета што изгубивме..пред се заради тоа што водевеме и ја дитиравме играта во поголемиот дел од натпртеварот..штета што игравме дрогирани во одбрана..98 поени на домашен терен, е не прифатливо...
Ако на атоничноста на некои играчи се додаде и тренерот со глупавите измени во клучни моменти и психичката растреност на Грне и Латовиќ по техничката исходот е очигледен...Не дека Мујо може да го повтори тоа што го стори ..но победата е нивна...
Браво за Латовиќ човекот одигра фантастично...
Слабо беше и присуството на гледачите во салата..им требаше повеќе подршка...
Радикал, Аеродромка..ми беше чест да ве запознам...
samo da kazam deka slusnav dosta pofalni zborovi od radikal i aerodromka za tebe i za strumiks,pa zatoa od mene ke imate sekogas RESPECT,za razlika od nekoi decista.pozz

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
samo da kazam deka slusnav dosta pofalni zborovi od radikal i aerodromka za tebe i za strumiks,pa zatoa od mene ke imate sekogas RESPECT,za razlika od nekoi decista.pozz
Еј абе изгледа дека ќе го оправиме овој подфорум...нормално ако некои пораснат пред време...
Поздрав Вепар...ме радува твоето и мислењето на некои други од Ф.А....

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Еј абе изгледа дека ќе го оправиме овој подфорум...нормално ако некои пораснат пред време...
Поздрав Вепар...ме радува твоето и мислењето на некои други од Ф.А....
i zaboraviv da ti se zablagodaram,za ona sto si im go dal na aerodromka i radikal:wink: :wink: :wink: :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom