Lazarov
К.К Струмица
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 848
- Поени од реакции
- 64
seljak 20 razlika![]()
Ajde be i ti prestani za toa vcera ke vi vratime u skopje :pos2::pos2:
seljak 20 razlika![]()
Ti be gluperdo, ne ednas ne dva pati, 100 pati toa go kaza veke.Dosaden si!! Svesti se malku.Od 118 postovi, 120 ti se za ova!:pos2:seljak 20 razlika![]()
Ne se sekiraj be!!:smir: :smir: Znam deka Feni ke pobedi,znam deka ste ni najgolemi protivnici ovaa sezona,no sepak sakam da go zgazite glupaviot univirzititet!!!:smir: :smir: :smir:Hristov ne se nerviraj mnogu sekako za edno 6 dena ce bidis nadvor od forumot edno 4 dena ali ne se nerviraj nie ce gi bobedime i za vas so golema razlika 100% siguren vo slucaj ako izgubime od glupavite MZT FON UNIVERZITETOT SKOPJE jas nema da ne pisam 4 dena nego povece nema da se pojavam na forumov toa e sigurno ali i sigurno e deka ce tepame sigurno i ce te zamolam da si go ispolnis dogovorot so se oblozime jas i ti posle utakmicata FENI-MZT ok:smir: :smir: :smir:
Sekako ce go zgazime na nase kazano nema da znaar od kaj mu fure :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ne se sekiraj be!!:smir: :smir: Znam deka Feni ke pobedi,znam deka ste ni najgolemi protivnici ovaa sezona,no sepak sakam da go zgazite glupaviot univirzititet!!!:smir: :smir: :smir:
Abe nema da e loso i vie da izgubite,na mene mi odgovara i taka i taka,ama poubavo ke mi e da go zgazite glupaviot UNIVIRZITITET !!!:smir: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Sekako ce go zgazime na nase kazano nema da znaar od kaj mu fure :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
lelel samo sto se vrativ od strumica AUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva utakmica da vodis 19 razlika i da izgubis na kraj, zdivev u sala
moram da im se zablagodaram na markus u na strimiks za dobriot precek vo ovie dva dena pozdrav momci
Благодарност и до вас што се сретнавме, и што направивме убави спортски муабети и што запознав прекрасни луѓе.И една огромна благодарност до Струмикс и Marcus за гостопримството. Ве чекаме сега ние вас на гости
Сине, ако се провоцирав од изјави како твојата...кај ќе ми беше крајот?Pa se znae koj se ovde prodadenite dusi StrumMiks-Marcus,pa ako saka i neka me banire..Od takvi prodadeni dusi skisnano mi e veke...
P.S Sto ne kazes deka doagas be ..P***O!!!!!!
Pa normalno deka nema da kazas,picko GOLEMA!!!!
Prestani da pcues,zosto vo eden post ne sum te ispcul,a univirzitetot ke si ostane univirzititet...Ako Strumica e selo sto doagas be????Sto doagas,ajde sledniot pat kazi...Mozebi ne od mene,ama vo Strumcia ke jadas kotek bidi siguren 100%:smir:![]()
abe ANUSce pa majka ti ne li ti kaza deka se videle be,u ilinden hotelot dosla u soba 201.a i ne me cudi sto ne kazala,da ne go razocara tatko ti,posto tatkoti od kopacot i motikata podaleku ne gleda,nekoj treba da ja servisira majkata.ama ima eden problem,se zbori deka radikal i napravil kompleten remontПуу мамата, абе радикал оти не кажа дека ке дојдеш ме разочаруваш, ај ќе оставиме за друга пригода.
Требаше барем мене да ми кажеш јас не сум тепач :kesa::kesa:Кој на курот си па ти, тебе да ти кажувам. Има луѓе што ги почитувам и сакав да ги упознаам во живо. Продадени души?!? Да се сите како овие двајца, Струмица Париз би била. Само проблемот е што сељашизмот преовладува и ги става под сенка, стварно големите луѓе.
А што ако кажев бе? Ке ми собереше седмооделенци да ме тепате? Смешен си. Следниот пат ќе ти кажам, баш да видам што ке ми направиш, само некако осеќам дека ќе се заебеш :pos2:
И еве ти го КУРОТ, ЕВЕ ТИ ГИ 20-ТЕ РАЗЛИКА, ЕВЕ ТИ ГО УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО НА МАЈКА ТИ ПИЧКАТА!!!!!!
Абе пичка е пичка, остај го.
И те молам друг пат кога ке доаѓаш најави се, па да помуабетиме јас и ти.