Фан клуб: Струмица

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
E sto ima da smirime koga so forumot ne se zamarat ni administratori ni moderatori:smir: ....:pos2: :pos2:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Hristov ne se nerviraj mnogu sekako za edno 6 dena ce bidis nadvor od forumot edno 4 dena ali ne se nerviraj nie ce gi bobedime i za vas so golema razlika 100% siguren vo slucaj ako izgubime od glupavite MZT FON UNIVERZITETOT SKOPJE jas nema da ne pisam 4 dena nego povece nema da se pojavam na forumov toa e sigurno ali i sigurno e deka ce tepame sigurno i ce te zamolam da si go ispolnis dogovorot so se oblozime jas i ti posle utakmicata FENI-MZT ok:smir: :smir: :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Hristov ne se nerviraj mnogu sekako za edno 6 dena ce bidis nadvor od forumot edno 4 dena ali ne se nerviraj nie ce gi bobedime i za vas so golema razlika 100% siguren vo slucaj ako izgubime od glupavite MZT FON UNIVERZITETOT SKOPJE jas nema da ne pisam 4 dena nego povece nema da se pojavam na forumov toa e sigurno ali i sigurno e deka ce tepame sigurno i ce te zamolam da si go ispolnis dogovorot so se oblozime jas i ti posle utakmicata FENI-MZT ok:smir: :smir: :smir:
Ne se sekiraj be!!:smir: :smir: Znam deka Feni ke pobedi,znam deka ste ni najgolemi protivnici ovaa sezona,no sepak sakam da go zgazite glupaviot univirzititet!!!:smir: :smir: :smir:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Ne se sekiraj be!!:smir: :smir: Znam deka Feni ke pobedi,znam deka ste ni najgolemi protivnici ovaa sezona,no sepak sakam da go zgazite glupaviot univirzititet!!!:smir: :smir: :smir:
Sekako ce go zgazime na nase kazano nema da znaar od kaj mu fure :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
lelel samo sto se vrativ od strumica AUUUUUUUUUUUUUUUUU kakva utakmica da vodis 19 razlika i da izgubis na kraj, zdivev u sala

moram da im se zablagodaram na markus u na strimiks za dobriot precek vo ovie dva dena pozdrav momci
И една огромна благодарност до Струмикс и Marcus за гостопримството. Ве чекаме сега ние вас на гости
Благодарност и до вас што се сретнавме, и што направивме убави спортски муабети и што запознав прекрасни луѓе.
Мака ми е што не го гледав натпреварот, од причини кои не се за на форум, но исто како да сум го гледал, нели?:)

Pa se znae koj se ovde prodadenite dusi StrumMiks-Marcus,pa ako saka i neka me banire..Od takvi prodadeni dusi skisnano mi e veke...
P.S Sto ne kazes deka doagas be ..P***O!!!!!!
Сине, ако се провоцирав од изјави како твојата...кај ќе ми беше крајот?
Знаеш...ако тренираш кошарка, не значи дека си се фатил на Господ за брадата, или дека знаеш и разбираш спорт воопшто, па и кошарка.
Ќе пораснеш, и ќе сфатиш некои работи. Нека биде ова само детско размислување во склад со годините кои ги имаш.
За бан нема потреба. Немам комплекси па да ги лечам. Оставам другите да зборат за мене, било добро, било лошо...Ама и за тоа ич таквото не ме боли.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
PA ke kazam 20 razlika,poso vie seljaci edni glupavi ko otekovte kurot deka ke ne tepate!i zatoa ke taka ke vi kazam koj ve ebe frenki mutavi

V

Viktoranius

Гостин
Пуу мамата, абе радикал оти не кажа дека ке дојдеш ме разочаруваш, ај ќе оставиме за друга пригода.

V

Viktoranius

Гостин
Pa normalno deka nema da kazas,picko GOLEMA!!!!
Prestani da pcues,zosto vo eden post ne sum te ispcul,a univirzitetot ke si ostane univirzititet...Ako Strumica e selo sto doagas be????Sto doagas,ajde sledniot pat kazi...Mozebi ne od mene,ama vo Strumcia ke jadas kotek bidi siguren 100%:smir: :toe:

Абе пичка е пичка, остај го.

И те молам друг пат кога ке доаѓаш најави се, па да помуабетиме јас и ти.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Пуу мамата, абе радикал оти не кажа дека ке дојдеш ме разочаруваш, ај ќе оставиме за друга пригода.
abe ANUSce pa majka ti ne li ti kaza deka se videle be,u ilinden hotelot dosla u soba 201.a i ne me cudi sto ne kazala,da ne go razocara tatko ti,posto tatkoti od kopacot i motikata podaleku ne gleda,nekoj treba da ja servisira majkata.ama ima eden problem,se zbori deka radikal i napravil kompleten remont:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: .slabo ste ja podmackuvale pa zatoa i stavil poveke "ulje" vo motorot:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Кој на курот си па ти, тебе да ти кажувам. Има луѓе што ги почитувам и сакав да ги упознаам во живо. Продадени души?!? Да се сите како овие двајца, Струмица Париз би била. Само проблемот е што сељашизмот преовладува и ги става под сенка, стварно големите луѓе.

А што ако кажев бе? Ке ми собереше седмооделенци да ме тепате? Смешен си. Следниот пат ќе ти кажам, баш да видам што ке ми направиш, само некако осеќам дека ќе се заебеш :pos2:

И еве ти го КУРОТ, ЕВЕ ТИ ГИ 20-ТЕ РАЗЛИКА, ЕВЕ ТИ ГО УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО НА МАЈКА ТИ ПИЧКАТА!!!!!!
Требаше барем мене да ми кажеш јас не сум тепач :kesa::kesa:
Заедно со билла гледавме Стумица Цедевита , останува друга прилика :):helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom